Donald Trump ja Oy Amerikka

10.03.2017


Kuva : Wikipedia

Iltasanomat 01.02.2017

"Psykiatriayhdistyksen puheenjohtaja muistuttaa, ettei pätevää lääketieteellistä diagnoosia ihmisen persoonallisuudesta ole mahdollista tehdä tapaamatta tätä henkilöä. " - Iltasanomat


Muuttaisin "tapaamatta tätä henkilöä" yllä muotoon "tuntematta tätä henkilöä". Tunteminen edellyttää henkilön elämänhistorian kartoittamisen reaali- ja käsitteellistieteellisesti (sanat ja näyttö siitä että mitä on sanottu on totta), hienojakoisesti ja hienotunteisesti.

Donald Trump on kokenut yritysjohtaja ja miljardööri - Trump Organization -kiinteistökonsernin pääomistaja. Millä tavalla hän johtaa Oy Amerikkaa on suoraan tai epäsuoraan yhdistettävissä yrityksen johtamiseen. Kaikki arviot mitä hän ja hänen avustajansa ovat tehneet Oy Amerikan tilasta perustuu Oy Amerikan tämänhetkisen tilan arviointiin.

Muunmuassa sellaiset asiat kuten mitkä ovat yrityksen vahvuudet ja mitkä ovat yrityksen heikkoudet sekä mitkä asiat heikentävät yritystä ja mitkä asiat vahvistavat yritystä, ovat vahvasti vaikuttavia tekijöitä päätösten teossa - millä tavalla hän johtaa Oy Amerikkaa.

Poliittisissa piireissä närästystä kai eniten herättää Donald Trumpin poliittisesti epäkorrekti karkea kielen käyttö sekä suorapuheisuus johon poliittisissa piireissä ei ole totuttu - mutta joka on arkikieltä suuremmalle osalle kansaa.

Ristiriitaista on, että oppositio, media sekä mediasta riippuvaiset niin kutsutut tähdet käyttävät ymmärtämättömyyttään mainittuja Donald Trumpin "poliittisia puutteita" kohun (kiihkon) ylläpitämiseen ja kasvattamiseen häntä vastaan - joka ei ole poliittisesti korrektia käyttäytymistä.

Regarding the so called stars against the wall : The so called stars have a wall around their house, surveillance cameras, guards and bodyguards - everything possible they can get with money (of the fans) to protect their home and them self. How come they deny their fans and people of USA the very same (constitutional) right ?

Just asking ... .. .

Jokainen Suomalainen yrittäjä ymmärtää "Meksikon muurin" kun hän kaikilta osin soveltaa sen omaan yritykseensä jonka ympärillä on oltava "Meksikon muuri". Ei se sen kummempaa ole, eikä siinä mitään "narsistista psykopaattisuutta" ole. Se ei ole edes Suomen perustuslain vastaista.

Tunnettu historia on hyvä lähde tilanteen kuin tilanteen arvioimiselle: Kaikki yksityiskohdat viittaavat siihen että mediassa tällä kertaa nostetaan samankaltaista perusteetonta kohua (kiihotusta) Amerikkaa vastaan niin kuin vähän aikaa sitten Pääministeri Sipilää vastaan, sitä ennen Venäjää vastaan ja sitä ennen kai oli pilapiirrokset Mohammedista jolloin "sananvapauden nimissä" rikottiin uskonrauhaa joka johti satiirilehti Charlie Hebdon toimitukseen tehtyyn kostoiskuun Pariisissa. Vastaavanlaiset kohut (kiihotukset) ovat osa syytä miksi Ukraina jakautui läntiseen ja itäiseen kaikkine seuraamuksineen.

Ei kannata lähteä mukaan kohuun (kiihotukseen) millään tasolla, vaan maltillisesti seurata tilannetta. Että "Maailmassa on paljon paskaa" ei merkitse sitä että Suomen pitää ryvetä siinä - päinvastoin; Jos Suomessa sellaista ilmenee, se on luotava Suomesta pois.

Yhteiskunnallinen media

Voit suositella tai jakaa mielipiteitämme Facebookissa.

ainutlaatuista osumaa 01.01.2015 saakka.

Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme mainostamalla sivustollamme.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Yhteistyö:Yhteistyö -kaavake

Yhteystiedot

Lähetä palautetta sivuston sisällöstä tai ehdota arviointia jostain asiasta.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Palaute:Palautetta -kaavake