Tilanne Valkovenäjällä kiristyy

20.02.2017

Iltasanomien mukaan 20.02.2017, Viime vuonna marraskuun alkupuolella 600 000 asukkaan Länsi-Balkkanilla sijaitsevasta Montenegrosta alkoi kuulua väitteitä siitä, että lokakuun parlamenttivaalien yhteydessä venäläisjohtoinen ryhmä olisi suunnitellut maan hallituksen kaatamista. Erikoissyyttäjä Milivoje Katnicin mukaan todisteita venäläisten osallistumisesta operaatioon ei ole.

Sama reformaatiofromaatti kuin esimerkiksi Ukrainassa, jossa NATO ja Venäjä asetetaan vastakkain ja Kansa jakautuu Itäiseen ja Läntiseen kaikkine muine seuraamuksineen.


Iltasanomien mukaan 10.02.2017, Valkovenäjällä tilanne on pahentunut. Valkovenäjä kuuluu Eastern Partnershipin (EaP) reformoinnin kohdemaihin joka on syy maan tämänhetkiseen epävakauteen.

Tilanne Valkovenäjällä on lähestulkoot samanlainen kuin Ukrainassa ennen levottomuuksien puhkeamista. Missä maassa tahansa Eastern Partnership (EaP) on läsnä, maassa voidaan ennakoida poliittista epävakautta.

Edellisen jatkumo on kansallinen epävakaus, jonka jatkumo on sisällissota ja Venäjän väliin tulo - jota propagandassa niin kuin kaikkien muidenkin maiden kohdalla esitetään; "Venäjä hyökkäsi Valkovenäjälle".


08.02.2017 : Turkin vallankaappausyritys heinäkuussa 2016 oli Turkin armeijan tekemä sotilaallinen operaatio Ankarassa ja Istanbulissa. Vallankaappauksen epäonnistuttua presidentti Recep Tayyip Erdogan käski pidättää tuhansia tuomareita ja syyttäjiä. Kaikenkaikkiaan noin 41 000 on pidätetty tai vangittu, noin 100 000 on saanut potkut työstään. Poikkeustila ja poikkeuslait ovat vielä voimassa. Turkki kuuluu Eastern Partnershipin (EaP) reformointiohjelman kohdemaihin.


07.02.2017 : Reuters raportoi mielenosoituksista Romaniassa. Sunnuntaina noin 250.000 henkilöä osoitti mieltään Bukarestissa. Maanantaina huomat-
tavasti vähemmän - noin 25.000. Ihmiset kokoontuivat valtion virastojen eteen Bukarestissa vaatimaan pääministeri Sorin Grindeanun (SD) eroa ja uusia vaaleja.

Mielenosoituksen taustalla on korruptiolaki joka olisi lyhentänyt tuomioita vallan väärinkäytöstä, vankeusrangaistukseen tuomittais vain yli 44000 euron summista. Romania kuuluu Eastern Partnershipin (EaP) reformointiohjelman kohdemaihin.

Venäjä määräsi armeijan hälytysvalmiuteen

16.02.2017

Ihan tavallinen sotaharjoitus - johdonmukainen alaviite kuitenkin tilanteen kiristymiseen Valkovenäjällä, joka muistuttaa Ukrainan kriisiiä ennen levottomuuksia, mellakoita ja sisällissotaa.

Venäjän suurlähetystö 2013
"Det är tråkigt att artikeln av den ärade ministern i SvD:s nätversion från den 6 mars har en ensidig karaktär. Den saknar det viktiga – orsaken som givit upphov till hela ukrainska händelseförloppet. Nämligen västs vilja, inte minst Sveriges som initiativtagare till EU:s Östliga partnerskap, att på alla sätt driva igenom Kiev i Europeiska unionen. Huvudverktyget visade sig vara en statskupp, ett våldsamt maktskifte, vilket drev in Ukraina i en avgrund av inbördeskriget. Som man brukar säga i Ryssland, ”skall man börja från första början”, men inte på ett trångsynt och subjektivt sätt tillpassa fakta till ett i förväg förberett scenario och anklaga Ryssland för alla ”dödssynder”."

Jos Ruotsin hallitus katsoo oikeudenmukaiseksi puuttua muiden maiden sisäisiin asioihin Söderköping prosessillaan - riippumatta siitä onko kohdemaa Euroopan Unionin jäsen tai ei, riippumatta siitä onko kohdemaa NATOn jäsen tai ei - korruptoimalla ja reformoimalla aiheuttaen siten kohdemaassa epävakautta ja pahimmassa tapauksessa sisällissodan, kai sama sääntö koskee myös Ruotsia - jota Ruotsin Kansa tuskin tukee.

Koskien Suomen turvallisuutta

- Että Suomi on Euroopan Unionin jäsen, ei olemassa olevan näytön perusteella auta kyseessä olevaa reformointiprosessia vastaan. Euroopan Unioni tukee Eastern Partnership (Eap) reformointiprosessia (2009), jonka Ruotsinkielinen nimi on Östliga Partnerskapet, joka tunnetaan Söder-
köpingsprosessi -nimellä vuonna 2001 joka kehitettiin 1990 - 2000.

- Että Suomi on NATOn jäsen, ei olemassa olevan näytön perusteella auta reformointiprosessia vastaan sillä myös NATOon kuuluvia tai NATOn kanssa yhteistyötä tekeviä maita on reformointiprosessin kohdemaissa.

Että Suomi havaitsee reformontiyritykset Suomessa ja puuttuu sellaisiin Pariisin Rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa (II, II : 6, 7, 8 artikla) sekä sitä tukevan Suomen perustuslain edellyttämällä tavalla, auttaa reformontia vastaan.

Suomea pitää vahvistaa sisäisesti tiedottamalla Suomen Kansaa vallitsevasta tilanteesta rehellisesti sekä vahvistaa Suomen puolus-
tusvoimia sillä tavalla että Suomen puolustus kaikilta osin on moderni ja toimintakykyinen. Puolustusvoimien uskottavuutta ei vahvista se että heti kun Ruotsin hallitus, Ruotsalainen kenraali tai Ruotsalainen asiantuntija esittää mielikuvituksen, haetaan pelois-
saan sotilaallista yhteistyökumppania mistä milloinkin.

Yhteiskunnallinen media

Voit suositella tai jakaa mielipiteitämme Facebookissa.

ainutlaatuista osumaa 01.01.2015 saakka.

Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme mainostamalla sivustollamme.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Yhteistyö:Yhteistyö -kaavake

Yhteystiedot

Lähetä palautetta sivuston sisällöstä tai ehdota arviointia jostain asiasta.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Palaute:Palautetta -kaavake