• 21.07.2019 (211 019.663°)
  • 14:25:09™210°.150°.54°
  • 3033720 sivun näyttöä.
Arviointiohje : Laillinen, neutraali ja laiton oppi ja/tai teko.
Yhdestä asiasta voi olla tuhat selitystä, mutta on vain yksi selvitys.

Kun arvioit jonkun asian laillisuutta reaali- ja käsitteellistieteellisltä perustalta, Suomen Kansan Perustuslain §1 - §10 - §11 - §12 lukeminen ja lukemansa ymmärtäminen on vaadittu. Riippuen siitä mitä arvioi, on myös Pariisin rauhansopimus, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, 8 ja 9 artikla tärkeä lukea ja ymmärtää.

A.
Laillinen oppi ja/tai teko.

B. Neutraali oppi ja/tai teko.

C. Laiton oppi ja/tai teko.

Kun arvioit jotain esitettyä asiaa ja/tai tehtyä tekoa, A. B. C.:n jälkeen lisätään sanoja. Mitä tahansa sinulle on sanottu ja/tai tehty, on reaali- ja käsitteellistieteellisesti

A. Laillinen: Totta / Oikein / Terveellistä fyysisesti ja/tai psyykkisesti / Hyvää / y m v

B. Neutraali: En tiedä - pitää selvittää ja selvityksen jälkeen oppi ja/tai teko on A. tai C.

C. Laiton: Valhe / Väärin / Epäterveellistä fyysisesti ja/tai psyykkisesti / Pahaa / y m v

Yllä olevia valintoja teemme jokainen päivä. Millä tavalla meidän kuuluu käyttäytyä ja miten me käyttäydymme sanottuun ja/tai tehtyyn perustuu myös yllä olevaan; Käyttäytymisemme on joko A. Laillinen, B. Neutraali tai C. Laiton.

Uskallamme väittää että sanoin ja/tai teoin käyttäydyt eri tavalla tilanteessa jossa todistat että "3 vuotias löi 3 vuotiasta lapiolla päähän" ja tilanteessa jossa todistat että "30 vuotias löi 30 vuotiasta lapiolla päähän".

Uskonnoissa kuulee usein mainittavan "Isä, Poika ja Pyhä Henki" jossa "Pyhä Henki" on totuus. Totuus on että ilman Äitiä ja Tytärtä ei olisi Isää eikä Poikaa. Arvioi itse onko lause Totuus ja onko lause A. B. tai C.?

Mielipiteemme.fi, Copyright © Matti E Simonaho ® of Suomi Finland ™.
Java™ scripts by Matti E Simonaho and Dynamicdrive. All Rights Reserved.