Suomi 100 vuotta : Etnisen Suomen Kansan Historiaa

24.10.2017


DNA result reveal shocking heritage YouTube

0. Jos havaitset tämän vapaasti toimitetun tiedon johdonmukaisena tietona, joka lisää henkilökohtaista sekä kansallista tietoisuutta sekä hyvinvointia ja haluat tukea, paras menetelmä on jakaa ja / tai suositella.

Jos poistat jotain väärää mutta mihin ihmiskunta uskoo tai osa ihmiskuntaa uskoo, poistettu osa korvattava todellisuudella sillä tavalla että lapsikin sen kykenee ymmärtämään ja sisäistämään, jollain mihin ihmiset voivat luottaa, sellaisella joka ei ole koskaan muuttunut eikä muutu.

Voit lähettää meille palautetta sisällöstä : info@mielipiteemme.fi.

1. Jokainen tänään elävä Suomalainen, edustaa kaikkia Suomalaisia ihmiskunnan historiassa, jotka ovat mahdollistaneet hänen olemassaolonsa tänään. Niin pitkä on jokaisen Suomalaisen Henkilökohtainen Sukulinja. Kaikki Suomalaiset suvut yhdistettynä muodostavat Kansallisien Sukulinjan.

2. Fyysinen/Maallinen osa Henkilökohtaisesta ja Kansallisesta Sukulinjasta, ovat kaikki tänään Isän Maassaan Suomessa elävät, ja mielen/psyykkeen kautta sielullinen/henkinen osa, ovat kaikki edesmenneet Suomalaiset ihmiskunnan historiassa.

3. Suomalaisten määrä - niin kuin kaikkien muidenkin Etnisten Kansojen -, vähenee mitä kauemmas taaksepäin ajassa seuraamme Kansallista Sukulinjaa. Johdonmukaisesti, Suomalaisten Kansallinen Sukulinja alkaa Ensimmäisestä Kansan Äidistä ja Kansan Isästä.

4. Samalla tavalla niin kuin tänäänkin, Suomen kieli on ensisijaisesti periytynyt vanhemmilta lapsille läpi koko ihmiskunnan historian, ensimmäisestä Kansan Äidistä ja Kansan Isästä tähän päivään saakka. Niin vanha on Suomen Kansan Sielu, Suomen Kansan Mieli ja Suomen Kansan Kieli.

5. Kaikki reaali- ja käsitteellistieteelliset, todistettavasti todenperäiset tiedot historiasta, jotka vahvistavat Suomen Kansan ihmisarvoa, kunniaa, omatuntoa, itsetuntoa, fyysistä ja/tai psyykkistä terveyttä ja vakautta - maallista ja/tai henkistä vakaumusta -, ihmisoikeuksia sekä oikeuksia yleensä, ovat hyväksyttyjä ja liitetään ajanmukaisesti oikeassa järjestyksessä Etnisen Suomen Kansan Historiaan.

6. Uskonnollisesti, kaikilla Etnisillä Kansoilla, on oma Adam ja Eva - Ensimmäinen Kansan Isä vastaavasti Ensimmäinen Kansan Äiti, jotka tänään voidaan ymmärtää olevan Etnisen Kansan Jumalat.

7. Johdonmukaisesti myös Ensimmäinen Kansan Äiti ja Kansan Isä olivat aikaan lapsia, mutta kenen lapsia he olivat? "Tuntemat on" mutta kun reaali- ja käsitteellistieteellisiä todisteita ei ole esittää, on sanottava "Sitä en tiedä", "tuntematon".

8. Jos joku kysyy sinulta mistä nämä tiedot ovat peräisin, ystävällisesti vastaa; "Tiedot ovat periytyneet Ensimmäiseltä Kansan Äidiltä ja Isältä - Jumaliltamme - sukupolvesta toiselle läpi koko ihmiskunnan historian tähän päivään saakka".

9. Käännä 0 - 9 minkä tahansa olemassa olevan Etnisen Kansan Äidin kielelle, muuttaen kirjoituksessa "Suomalainen", "Suomalaisia", "Suomalaisen", "Suomalaiset", "Suomalaisten", "Suomen" kyseessä olevan Etnisen Kansan Nimeksi, niin kirjoitus on totuus kyseessä olevan Etnisen Kansan fyysisestä/maallisesta, psyykkisestä/mielellisestä sekä sielullisesta/henkisestä perimästä.

Alkuperäiskieli ja maa : Suomi, Finland ie Suomi. ©Optic 2017 ©I-I®I§™AI-IO.

Yhteiskunnallinen media

Voit suositella tai jakaa mielipiteitämme Facebookissa.

ainutlaatuista osumaa 01.01.2015 saakka.

Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme mainostamalla sivustollamme.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Yhteistyö:Yhteistyö -kaavake

Yhteystiedot

Lähetä palautetta sivuston sisällöstä tai ehdota arviointia jostain asiasta.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Palaute:Palautetta -kaavake