Hornet-hävittäjät korvataan monitoimihävittäjillä

13.03.2016


F/A -18 Hornet - Wikipedia. Kuvaa retusoitu.

Suomen nykyiset Hornet-hävittäjät korvataan monitoimihävittäjiin perustu-
valla ratkaisulla, esittää asiaa selvittänyt työryhmä. Puolustusministeri Jussi Niinistön mukaan, Venäjä ei tule kysymykseen toimittajamaana EU:n pakotepolitiikan vuoksi.


13.03.2017 Helsingin Sanomien mukaan Reserviläisliiton Katar TNS:llä teettämän näennäistieteellisen kyselyn mukaan "Mikäli Suomen kansa saisi päättää ilmavoimien seuraavan hävittäjätyypin vainnasta, voittajaksi voisi nousta ruotsalainen Jas Gripen.Ainakin Gripen otti ykkössijan kyselyssä, jonka teetti Reserviläisliitto. Tulosten mukaan 21 prosenttia suomalaisista valitsisi uudeksi monitoimihävittäjäksi Gripenin. Kakkossijalle ylsi yhdysvaltainen Super Hornet, jonka hankinnan kannalle kallistui 15 prosenttia vastanneista."

14.03.2017 Iltasanomien mukaan "Reserviläisliitto julkaisi maanantaina nollatutkimuksen suomalaisten hävittäjäsuosikeista. Etujärjestö oli otsikoinut tiedotteensa räyhäkkäästi: Kansa haluaa Gripenin. Täysin väärä tulkinta. Kaikkein suurimman kannatuksen, 40 prosenttia, sai vaihtoehto ”en osaa sanoa”. Ruotsalaiselle Saab Gripenille liputti vain noin joka viides vastaaja".

Näennäistieteellistä galluppia on arvioitu näennäistieteellisesti.


JAS Gripenin historiasta

25.06.2015 Expressen lehti kertoo epäilystä korruptoinnista kun JAS -koneita myytiin Etelä-Afrikkaan. Se oli Ruotsin kautta historian suurimpia vientikauppoja. Joulukuussa 1999 Etelä-Afrikka osti 28 JAS 39 GRIPENiä Ruotsilta. Niin myöhään kuin 2012 viimeiset koneet toimitettiin Etelä-Afrikkaan. 26.06.2015 Desmond Tutu vaatii JAS -kaupan perumista.

Ruotsin JAS on poissuljettu myös, perustuen yksinkertaisesti siihen, että sen rakentamisessa on käytetty Venäjältä varastettua sotilaallista teknologiaa (piratismia), joka on niin Pariisin rauhansopimuksen 1947 kuin Suomen perustuslainkin vastaista toimintaa. Lähde : De svenska spionerna

Edellisten lisäksi, Ruotsista peräisin oleva Itäimaiden kumppanuushanke - maiden joilla on raja Venäjän kanssa reformointi EU, NATO ja/tai Ruotsi -myönteisiksi propagandan avulla, johon on yhdistetty Teliasoneran kautta maiden korruptointi ja televakoilu - on reformoinnin kohteena olevien maiden sisäisiin asioihin puuttumista, jonka seuraamus voi olla se mitä Ukrainassa on tapahtunut ja tänään on.

Ruotsin hallituksen, sotilaallisen johdon sekä asiantuntijoiden mukaan "Venäjä on uhka ja voi hyökätä Suomeen milloin tahansa". Suomalaisten kiihotus epäonnistui. Vuoden 2015 lopulla 2016 alussa Ruotsista lähetettiin laittomasti ja Dublinin sopimuksen (Regulation No. 604/2013) vastaisesti Suomeen noin 15000 pakolaista "Maahan johon Venäjä voi hyökätä milloin tahansa" kaikkine seuraamuksineen ja kustannuksineen Suomelle : Noin 1.5 - 2.0 miljardia Euroa.

"Puolustusministeri Jussi Niinistön mukaan, Venäjä ei tule kysymykseen toimittajamaana EU:n pakotepolitiikan vuoksi". Viitaten edelliseen, ilmeistä on ettei Euroopan Unionilla ole mitään sitä vastaan että rikotaan lakia ja sopimuksia.

Pariisin rauhansopimuksen, Rauha Suomen kanssa, II, II, 6. 7. ja 8 artiklan mukaan ja näin ollen myös Suomen perustuslain mukaan viitaten kaikkiin yllä oleviin asioihin; JAS Gripenin hankkiminen Suomen puolustus-
voimille on ehdottomasti kielletty.


Katso myös : JAS Gripen syöksyi maahan Thaimaassa 13.01.2017

Yhteiskunnallinen media

Voit suositella tai jakaa mielipiteitämme Facebookissa.

ainutlaatuista osumaa 01.01.2015 saakka.

Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme mainostamalla sivustollamme.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Yhteistyö:Yhteistyö -kaavake

Yhteystiedot

Lähetä palautetta sivuston sisällöstä tai ehdota arviointia jostain asiasta.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Palaute:Palautetta -kaavake