• 21.07.2019 (211 019.663°)
  • 13:38:00™195°.228°.0°
  • 3033692 sivun näyttöä.
Mielipiteemme.fi: Uutisointi Suomessa 2015-2018: Kaikki sopii kuvioon.

Iltasanomien pääkirjoitus 14.09.2018 on otsikoitu "Venäläinen ”turismi” on vaarallista" (Jouko Juonala).


Jos nyt emme niinkään kiinnitä huomiota mihinkään muuhun pääkirjoituksessa kuin kolmeen sanaan "Kaikki sopii kuvioon" ja Iltasanomiin itse.

Kun tarkastelemme Iltasanomien levittämiä asioita pelkästään kuluneen 5 vuoden aikana, Suomen Kansan Perustuslakia sekä Pariisin rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, 8 artiklaa käyttäen, niin sieltä löytyy huomattava määrä asioita jotka "Kaikki sopii kuvioon". Suomen Kansan Perustuslain ja edellä mainitun Rauhansopimuksen mukaan se kuvio ei sovi Suomeen.

Mielipiteemme.fi: Perustuslakimme on Suomen Kansan julkinen mielipide.

Iltasanomien pääkirjoituksessa 14.09.2018 kerrotaan kuinka "Erkki Tuomioja astelee Donald Trumpin jalanjäljillä" vaan eipä keskitytä siihen, vaan "Suomalaista mediaa ja journalismia saa ilman muuta arvostella: on päivänselvää, että se(kin) kuuluu demokratiaan." ja "Demokratian kulmakiviin kuuluu, että kansalaiset voivat luottaa vapaaseen journalistiseen mediaan."

Sama laki - vapaus ja vastuu - ilman minkäänlaisia erityis-
vapauksia koskee median parissa työskensteleviä kuin kaikkia muitakin ihmisä Suomessa. Suomen Kansan Perustuslain §1 - §12 johdonmukaissessa järjetyksessä, sanantarkasti niin kuin kirjattu tai tarpeen niin vaatiessa sovellettuna.

Suomen kansan Perustuslaki on Suomen Kansan julkinen mielipide siitä miten Suomessa ollaan ja eletään ihmisiksi. Se tukee Pariisin Rauhansopimusta 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, ja 8 artikla - ja tarvittaessa myös 9 artikla otetaan käyttöön. Edellä mainittu Rauhansopimus puolestaan tukee ja suojelee Suomen Kansan Perustuslakia.

Medialla on suurempi vastuu kuin yksittäisellä henkilöllä, perustuen yksinkertaisesti siihen että sen toiminta perustuu joukkotiedoitusvälineiden käyttämiseen ja on julkista toimintaa. Kaikessa julkisessa toiminassa on tarkoin noudatettava lakia. Demokratian kulmakiviä on että media noudattaa Suomen Kansan Perustuslakia - ehdottomasti.

Ymmärrettävä on, että jos media on rikkonut tai rikkoo Suomen Kansan Perustuslakia, se saattaa suututtaa koko Kansan. Kansan suuttumus ei niinkään kohdistu rikoksen uhriin, vaan rikoksen uhria kohtaan kohua/kiihkoa lietsovaa mediaa vastaan.

Näin se toimiii Suomen Kansan täysivaltaisessa Tasavallassa, jossa Valtiovalta kuuluu Suomen Kansalle, jota edustaa Valtiopäiville kokoontunut Eduskunta, jonka tehtäviin kuuluu suojella Suomen Kansaa ja Suomen Kansa suojelee sitä.

Koskien Iltasanomien otsikkoa "Pääkirjoitus: Erkki Tuomioja astelee Donald Trumpin jalanjäljillä", niin minkä vierasmaalaisen jalkapohjan jälki mahtaakaan olla Iltasanomien toimituksen takapuolessa kun Iltasanomat Suomen Kansan Perustuslain sekä Pariisin Rauhansopimuksen 1947, Rauha suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, 8 artiklan vastaisesti, nostattaa kohua/kiihottaa mitä milloinkin Kansan-
osaa tai Kansaa tai Kansaan kuuluvaa yksittäistä henkilöä - esimerkiksi maan Presidenttiä vastaan?

Mielipiteemme.fi, Copyright © Matti E Simonaho ® of Suomi Finland ™.
Java™ scripts by Matti E Simonaho and Dynamicdrive. All Rights Reserved.