• 21.07.2019 (211 019.663°)
  • 13:54:17™195°.324°.102°
  • 3033702 sivun näyttöä.
Iltasanomat: "Mitä tapahtui lukiobi-
leissä 36 vuotta sitten?"
Kuva : Quinten de Graaf. Unsplash.

Iltasanomien mukaan 23.09.2018, Kalifornian osavaltiossa psykologian professorina työskentelevä Christine Blasey Ford on väittänyt Brett Kavanaughin käyneen hänen kimppunsa lukiolaisbileissä 1982 - 36 vuotta sitten -, jolloin hän oli itse 15 ja Kavanaugh 17-vuotias. Brett Kavanaugh on tänään 53 vuotias ja on Yhdysvaltain Presidentin Donald Trumpin tuomariehdokas korkeimpaan oikeuteen.

1982 Yhdysvalloissa pidettiin paljon lukiobileitä ja niissä tapahtui paljon asioita - joiden uutisarvo Suomalaisille vuonna 2018 on 0.

Iltalehti haastatteli Suomen puolus-
tusvoimain kenraalikuntaa.

"Iltalehti haastatteli 23.09.2018 kahta Suomen puolustusvoimien kenraalikuntaan kuuluvaa sotilaslähdettä. Molemmat suostuivat ainoastaan anonymisoituihin haastatteluihin. Kenraalit haluavat pysytellä aktiivisessa vaiheessa olevan viranomaisoperaation ulkopuolella. Iltalehden haastattelemien kenraalien mukaan saaristomerellä käynnissä olevassa viranomaisoperaatiossa on suurella todennäköisyydellä kyse muustakin kuin rahanpesututkinnasta."

Ok.

Suomen Puolustusvoimien Kenraalikuntaan kuuluvat eivät haastatteluja anna, jos haluavat pysytellä aktiivisessa vaiheessa olevan viranomaisoperaation ulkopuolella.

Mielipiteemme suosistus
Valtiovallan palveluksessa olevien Viranomaisten taholta Airiston Hemi Oy:n tutkinta on kesken. Annetaan Viranomaisten tutkia rauhassa - niin kuin Valtiovallan johdon taholta on käsketty. Jos haluat ajankohtaista tietoa luotettavasta lähteestä, voit lukea Keskus-
rikospoliisin tiedotteita
tai Poliisin tiedotteita asiasta. Mitä Viranomaisten tietojen yli on esitetty tai esitetään ei kannata omaksua mieleensä ettei saa tartuntaa: Arviointiohjeita | Fyysinen ja Psyykkinen virus.
Mielipiteemme.fi, Copyright © Matti E Simonaho ® of Suomi Finland ™.
Java™ scripts by Matti E Simonaho and Dynamicdrive. All Rights Reserved.