• 21.07.2019 (211 019.663°)
  • 14:49:09™210°.294°.54°
  • 3033732 sivun näyttöä.
Historiaa: Mayjojen ja muiden Kansa-
kuntien aarteet eivät ole kadonneet.
Kuva : Anagoria - Oma työ, CC BY 3.0, Wikimedia

National Geographics -TV kanava 03.05.2019 - uusinta Lauantaina 11.05.2019 : Mayjojen kadonneet aarteet.

Muinaisessa Suomessa linnakkeita rakennettiin ensisijaisesti suojaamaan Kansakuntaa villieläimiltä, joita siihen aikaan oli huomattavasti enemmän kuin tänään, ja ihmisiä oli huomattavasti vähemmän kuin tänään. Sama Etelä-Amerikassa.

Että "Heimot kävivät keskenään sotaa" ja kaikki sotaan yhdistetyt "skenariot" ovat näennäistieteellisiä väittämiä, koska mitään ei ollut mistä käydä sotaa. Kaikille oli yllin kylliin maata ja ruokaa. Samalla tavalla niin kuin Suomessakin, villieläimet olivat siihen aikaan todellinen uhka Etelä-Amerikassa asuvalle Kansakunnalle. Vasta myöhemmässä vaiheessa historiaa - nykyisen Suomen alueella noin 1300 -luvulla - villieläintä pahempi uhka ilmestyi; Ihminen joka käyttäytyi pahemmin kuin mikään eläin Maailmassa; Peto.

Mai (+ kaikki kielelliset variaatiot k e May, Maya) tarkoittaa "me (ihmiset)".

Yksi todellinen aarre joka Mayjoilla oli ja on, on matematiikka perustuen tehtyihin luonnontieteellisiin havaintoihin. Mayjojen matematiikka perustuu ympyrään ja lukuun 360, sekä kaikkiin n k turvallisiin numeroihin joiden yhteissumma on 360. Edellisen lisäksi se perustui kolmioon, joka on kolmion muotoinen ympyrä sekä neliöön joka on neliön muotoinen ympyrä.

Miksi "Mayjojen kalenteri päättyy vuoteen 2012"?
Siksi että kalenterin viimeinen päivittäjä - niin kuin suurin osa Mayjojakin - tapettiin 1400 -luvun jälkeen. Se ketä ja mitä Etelä-Amerikan Kansakunta oli - samalla tavalla niin kuin Suomen Kansan Historiakin - on jälkikäteen kerrottu näennäistieteellisten teesien, saagojen ja teorioiden kautta.

Niitä vähäisiä jälkiä seuraamalla joita on jäljellä, Kansakuntamme josta on väitetty että "ette olleet kansa, teillä ei ole historiaa", paljastuu että olemme ammoisista ajoista saakka olleet Kansa kaikkien muiden Kansakuntien joukossa, joilla kaikilla on oma Kansallinen historiansa joka on kauniimpi kuin yksikään näennäistieteellinen teesi, saaga tai teoria.

Tänään "Maailman parhaimman koulutuksen omaava kansa."

Mielipiteemme.fi, Copyright © Matti E Simonaho ® of Suomi Finland ™.
Java™ scripts by Matti E Simonaho and Dynamicdrive. All Rights Reserved.