• 27.05.2019
  • 06:53:55™90°.318°.330°
  • 2923053 sivun näyttöä.

Useat nykyajan ongelmat johtuvat siitä ettei Pariisin rauhansopimusta 1947, Rauha Suomen kanssa ole opetettu.

Perustuslaillista mediakritiikkiä -otsikon alta löydät mediakritiikkiä Suomen Kans-
an Perustuslain edellyttämällä tavalla.

Ilmastonmuutosten ymmärtämien alkaa ajanlaskun ymmärtämisestä. Saasteet eivät ole pääasiallinen syy muutokselle.
Mielipiteemme.fi: Lukijalle vastaus sukupuolineutraalista kasvatuksesta.

Jotain on väärin, kun maassa jossa on maailman paras koulutus, opetetaan sukupuolineutraalista trendiä, joka on kehitetty maassa jossa on hiekompi koulutus kuin Suomessa. Erilaisuuden hyväk-
syminen ei ole paha asia, sen jälkeen kun jokainen erilaisuus on reaali- ja käsiteellistieteellisin perustein on määritelty Suomen Kansan Perustuslain edellyttämällä tavalla normaaliksi. Edellisen lisäksi, kaikki mitä lapsille ja nuorille opetetaan, on opetettava heidän henkilökohtaista kehitystään vastaavasti.

Yhteiskunnassa ja elinympäristössä on havaittavissa hyväksyttävää erilaisuutta, joka on Kansallisesti ollut normaalia läpi koko ihmiskunnan historian. Mutta on myös sellaista erilaisuutta, joka vain jossain määrin on Kansallisesti hyväksyttävää, ja sellaista erilaisuutta jota Kansallisesti ei saa hyväksyä laisinkaan.

Me Suomalaiset olemme kaikki erilaisa, mutta me kuulumme fyysisesti ja/tai psyykkisesti kehitys-
tämme vastaavasti eri Suomalaisiin ryhmiin. Yksi yhdistävä tekijä on Suomalaisuus. Se on positiivinen, hyväksytty erilaisuus Maailmassa, joka on ollut olemassa läpi koko ihmiskunnan historian.

Suomalaiset edustavat kaikkia Suomalaisia ihmiskunnan historiassa, jotka ovat mahdolistaneet kaikkien nykyisten Suomalaisten olemassaolon - ilman sukupuolineutraalia kasvatusta.

Otamme vastaan tiedusteluja lukijoiltamme jostain heitä kiinnostavasta aiheesta: info@mielipiteemme.fi

Mielipiteemme.fi: Onko hapansilakka, herkku vai haitta?
Kuva : Wikipedia Commons

Hapansilakka (ruots. surströmming) on Ruotsin Pohjanlahden rannikolta peräisin oleva ja siellä perinneruoan maineeseen noussut ruokalaji, joka sisältää käynyttä silakkaa suola-vesiliuoksessa. Hapansilakka valmistetaan anaerobisesti bakteerikäymisellä. Valmistaminen tapahtuu Halobacterium-bakteerilajin avulla fermentoimalla. Kala säilötään suolaliemeen niin, että sen osmoottinen paine estää mädättäjäbakteerien toiminnan, mutta Halobacterium-bakteerit alkavat pilkkoa kalan glykogeeniä pienemmiksi yhdisteiksi. Reaktiossa muodostuu rikkivetyä, joka haisee mädältä kananmunalta, propaanihappoa, joka antaa voimakkaan härskiintyneen hajun sekä butaanihappoa, joka antaa eltaantuneen voin kaltaisen hajun. Sen sijaan, koska mätänemistä ei tapahdu, proteiinit eivät dekomposoidu eivätkä hajoa oligopeptideiksi tai aminohapoiksi, ja kalan rakenne on hyvin kiinteä ja yhtenäinen.

Lähde: Wikipedia, Hapansilakka

Tuotteen ominaispiirre on mädän, härskiintyneen ja elaantuneen kalan haju joka normaalisti aktivoi eläinten ja ihmisten aistin joka varoittaa jostain epäterveellisestä ja joka johtaa oksennusrefleksin aktivoitumiseen. Pakottamalla itsenä hyväksymään vaarallisesta elintarvikkeesta varoittavan hajun ja syömällä elintarvikkeen, se on aistin tuhoamista. Tarpeeksi kun tuhoaa edellä mainittua aistia, ei loppujen lopuksi hajun perusteella havaitse että ruoka on pilaantunut, syö ja saa ruokamyrkytyksen. Sen jälkeen ei "helan gå".

Kysymys ei ole siitä että onko hapankala syötävää tai ei, vaan kysymys on siitä, että tuhoaa luontaisen aistin joka varoittaa pilaantuneesta elintarvikkeesta ja johtaa jopa oksennusrefleksiin, ennen kuin on edes maistanut elintarviketta.

Voiko Ruotsin kielen osaaminen olla yksittäiselle Suomalaiselle rikkaus?

Se on rikkaus, kun Ruotsalaisille heidän omalla äidinkielellään Ruotsissa, Pariisin rauhansopimuksen, Rauha Suomen kanssa Osa II, Luku II, 6, 7, 8, ja 9 artikla ja sitä tukevan Suomen Kansan Perustuslain edellyttämällä tavalla, tuo julki asioita jotka ovat väärin Ruotsissa, ja/tai asioita joita Ruotsin hallitus on sanonut ja/tai tehnyt e m Rauhansopimuksen ja Suomen Kansan Perustuslain vastaisesti koskien Suomea ja Suomalaisia.

Edellinen on Ruotsin elinympäristön ja yhteiskunnan kehittä-
mistä - mutta se ei ole, että "Satoja autoja poltetaan, ammus-
kelua, murhia, pahoinpitelyjä, ryöstöjä, raiskauksia, joukko-
raiskauksia, sinivalohenkilökuntaa heitetään kivillä, Poliisiase-
malle hyökätään räjähtein ja palavin autoin, käsikranaatteja räjähtää Poliisitalon läheisyydessä, Poliisin kotitaloa tulitetaan, rekka-autolla ajetaan väkijoukkoon. Arabiankielistä propagan-
daa levitetään jonka tarkoitus on herättää kohua - toisin sanoen kiihottaa maahanmuuttajia, muslimeja ja pakolaisia
" - sellainen on suoraan tai epäsuoraan yhdistettävissä rikollisuuteen, rasismiin, fasismiin, vainoihin, terroriin ja terrorismiin.

Mielipiteemme.fi, Copyright © Matti E Simonaho ® of Suomi Finland ™.
Java™ scripts by Matti E Simonaho and Dynamicdrive. All Rights Reserved.