Normaali tiedon kulku

04.04.2015

Yllä olevassa yksinkertaisessa kaavassa, tiedon kulku sivistyneessä, dynaamisesti toimivassa demokratiassa. Tieto jostain asiasta välittyy Alemman Viranhaltijatason kautta esimerkiksi Hallitukselle, Ministeriöille, Eduskuntaan.

Vastaanotettujen reaali- ja käsitteellistieteellisten tietojen perusteella, Ylemmällä Viranhaltijatasolla tehdään asiasta päätös, joka Alemman Viranhaltijatason kautta palautuu Valtiovallalle/Kansalle. Vaikutus on yhteiskuntaa ja elinympäristöä terveenä pitävänä kaikilla eri yhteiskunnan tasoilla.

Huomioi että kaavan voit soveltaa ykstyiselämän hallintoon, yrityksen hallintoon, kunnalliseen hallintoon, läänin hallintoon ja niin edelleen. Valtiollisesti yllä olevassa kaavassa, piilee miljardien euron säästö/vuosi.

Epänormaali tiedon kulku

04.04.2015

Jos tiedot alemmalta tasolta eivät päädy ylemmälle tasolle, tiedot ylemmälle tasolle ovat puutteelliset, tai että tiedot ylemmälle tasolle osittain tai kokonaan ovat vääriä, riippumatta siitä kuinka päteviä henkilöitä ylemmällä tasolla on, ylemmällä tasolla tehdään vääriä johtopäätöksiä ja päätöksiä. Tehtyjen väärien päätösten seuraamus on huonovointisuuden ja niistä johtuvien kustannusten lisääntyminen kaikilla tasoilla, josta syytetään ylempää tasoa.

Yhteiskunnallinen media

Voit suositella tai jakaa mielipiteitämme Facebookissa.

ainutlaatuista osumaa 01.01.2015 saakka.

Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme mainostamalla sivustollamme.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Yhteistyö:Yhteistyö -kaavake

Yhteystiedot

Lähetä palautetta sivuston sisällöstä tai ehdota arviointia jostain asiasta.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Palaute:Palautetta -kaavake