Jälleen ruotsalaiskenraalilta skenario

10.02.2017

Iltalehden mukaan "Ruotsin sotatieteellisen akatemian sihteeri, kenraalimajuri Björn Andersson arvioi Venäjän joukkojen kykenevän tarvittaessa hyökkäämään Suomen läpi parissa päivässä."

Voi olla että tuo skenario oli pätevä joskus 1900 tai sitä ennen. Nyt on kuitenkin vuosi 2017 ja sodankäynti kokonaan erilaista kuin noin 100+ vuotta sitten.

Söderköpingprosessin (2001) Östra partnerskapetin (EU : Eastern Partnership EaP 2009) reformoinnin kohdemaissa on hieman yli 100 miljoonaa ihmistä eri kielistä, kulttuureista, perinteistä, tavoista ja uskonnoista. Venäjän ei tarvitse hyökätä Ruotsiin, kun Ruotsalaiset politikot sekaantumalla ja sekoittamalla muiden maiden sisäisiä asioita, ovat itse aiheuttaneet tilanteen jossa koko maan olemassaolo on vaakalaudalla.

Tarkasta summasta ei tässä vaiheessa ole tietoa, mutta kymmeniä miljardeja on käytetty "maiden joilla on raja Venäjän kanssa" reformointiin - joka on johtanut Ruotsin huonoon talouteen. Että Ruotsissa on "Yli 50 niin kutsuttua harmaata aluetta joita Ruotsalaiset viranomaiset eivät täysin hallitse" on näyttö siitä että oman maan ja kansan puolustaminen on unohtunut lähestulkoot täysin.

Maat jotka ovat NATOn tai EUn jäsenmaitaa - kuten Esimerkiksi Kreikka tai Turkki - ovat levottomia ja sisällissodan partaalla: Voimme todeta, että sotilaallinen yhteistyö NATOn ja/ai EUn kanssa ei auta sisäistä epävakautta vastaan - joka on joko itse aiheutettua tai ulkopuolisen aiheuttama.

Suomen hyväksi ei ole sotilaallisnen yhteistyö Ruotsin kanssa - tai yleensä kenenkään kanssa - vaan Suomea pitää vahvistaa sisäisesti sekä vahvistaa Suomen puolustusvoimia sillä tavalla että Suomen puolustus kaikilta osin on moderni ja toimintakykyinen.


Minkä avun Suomen Kansa voi tarjota Ruotsin Kansalle on Pariisin Rauhansopimus, Rauha Suomen kanssa (II, II, 6, 7 ja 8) - sovellettuna Ruotsin Kansalle. Edellytys on tietenkin että sitä pyydetään Ruotsin Kansan taholta, kun tyrkyttää tai pakottaa ei saa. Sitä kutsutaan Kansain väliseksi yhteistyöksi.

Yhteiskunnallinen media

Voit suositella tai jakaa mielipiteitämme Facebookissa.

ainutlaatuista osumaa 01.01.2015 saakka.

Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme mainostamalla sivustollamme.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Yhteistyö:Yhteistyö -kaavake

Yhteystiedot

Lähetä palautetta sivuston sisällöstä tai ehdota arviointia jostain asiasta.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Palaute:Palautetta -kaavake