Suoralinjaiset ajatukset

19.01.2016

Suoralinjainen ajatus perustuu reaali ja käsitteellistieteelliseen tietoon, jonka yksityiskohtia ei kerrota. Suoralinjainen ajatus ymmärretään sellaisenaan itsestään selvyytenä.

"Maa jossa naisia ja miehiä on yhtä paljon, mutta jossa nainen ei saa käydä koulua ja on muutenkin ala-arvoisessa asemassa, menettää 50% kansanviisaudestaan. Sukupolvesta toiseen tilanne pahenee."

"Mitään yliluonnollista ei ole olemassa. On vain ihmisiä joilla ei ole vaadittua koulutusta, ymmärtääkseen jonkin luonnon energian ja sen lakeihin perustuvaa ilmiötä, ja hän kuvailee sen yliluonnollisena."

"Edellytykset mille tahansa tapahtumalle on oltava olemassa ennen kuin mitään voi tapahtua."

"Edellytykset minkä tahansa syntymälle tai olemassa ololle on oltava, ennen kuin mitään voi syntyä tai olla olemassa."

"Historia toistaa itseään niin hyvässä kuin pahassakin" - sanotaan. Me voimme lakisääteisesti valita annammeko pahuuden toistaa itseään tai emme. Jos sallimme pahuuden toistaa itseään, pahuus on joka kerta pahempi kuin edellisellä kerralla."

"Pakolaisuus ei ole ongelma, vaan ongelma on SYY miksi pakolaisia yleensä on olemassa. Että kieltää SYYN tulemisen Suomen rajan sisäpuolelle tai poistaa olemassa olevan SYYN Suomen rajojen sisäpuolelta ei ole rasismia, vaan rasismin estämistä. Pakolaisuus on SEURAAMUS SYYSTÄ. Jos emme sulje maamme rajoja lakisääteisesti SYYLTÄ, meistä tulee SEURAAMUS."

"Me käytämme vain 10% aivojemme kapasiteetista" tarkoittaa sitä että koulutuksessa - kuka, mitä, miten ja kuinka paljon opetetaan - on parantamisen varaa."

"Pakolaiset pakenevat Sharia -lakia. "Sharia Laki Suomeen!" -vaatimus tarkoittaa sitä että Suomessa olevien pakolaisten kuuluu kysyä itseltään "Minne pakenemme suraavaksi"."

Yhteiskunnallinen media

Voit suositella tai jakaa mielipiteitämme Facebookissa.

ainutlaatuista osumaa 01.01.2015 saakka.

Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme mainostamalla sivustollamme.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Yhteistyö:Yhteistyö -kaavake

Yhteystiedot

Lähetä palautetta sivuston sisällöstä tai ehdota arviointia jostain asiasta.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Palaute:Palautetta -kaavake