Mitä on Taharrush ginsi/gamae?

23.01.2016

Taharrush ginsi (myös Taharrush gamae) on ensisijaisesti uskontoon yhdistettävissä oleva käyttäytyminen, jossa lapsi, mies tai nainen valikoituu joukkoraiskauksen ja/tai pahoinpitelyn ja/tai tapon uhriksi.

Kohdehenkilö voi olla esimerkiksi toiseen uskonlahkoon kuuluva "vääräuskoinen", tai henkilö joka ei kuulu mihinkään uskontoon, henkilö joka pukeutuu väärin, henkilö joka käyttää parfyymiä, henkilö on homo, henkilö on länsimaalainen tai pukeutuu länsimaalaisittain.

Kiihotuksen kohde voi myös olla yhteiskunta "jossa ei eletä uskonnon lakien mukaan" tai jossa uskonnon mukaan "on tehty jotain väärää" vaikka teko olisi ollut kuinka oikein tahansa sivistyneen yhteiskunnan silmin.


Video : Pariisin mellakka


Taharrush ginsiin kuuluva "lääppiminen" on osa mies- ja/tai naisjoukon sisäistä "kiihottamista ihmisen häpäisemiseen ja/tai raiskaamiseen ja/tai pahoinpitelyyn ja/tai tappamiseen" - jota Taharrush ginsi kokonaisuudessaan tarkoittaa.


Video : Taharrush ginsin uhri


Maanisuus - Joukkomaanisuus - Joukkopsykoosi

1. Houkutella, suostutella, taivutella, viekoitella, saatella, pelotella, kiihottaa yksittäinen henkilö, kansanosa tai kansa suoraan tai eäpsuoraan, kokonaan tai osittain väärillä, epäjohdonmukaisilla näennäistieteellisillä "tiedoin" sellaisiin tekoihin, jotka Suomessa ovat Suomen perustuslain ensisijaisesti §1 - §10 - §11 - §12 sekä Pariisin rauhansopimuksen, Rauha Suomen kanssa 1947, II luku, 6:s, 7:s ja 8:s artiklan vastaisia.

2. Syy - seuraamuksia arviotaessa, sanallinen ja/tai teollinen psyykkinen väkivalta yhdistetään mielenvikaiseen (syy) jonka seuraamuksena kohdehenkilölle on tuotettu jonkin tasoinen mielenhäiriö (seuraa-
mukset, oireet). Itsestäänselvyys nykytieteessä on, että alkuperä ihmisen fyysielle ja/tai psyykkiselle loukkaamiselle/pahoinpitelylle, ei ole ihminen.

3. Maanisuus (mania) : Yksittäisellä henkilöllä on mielialahäiriö, jossa mieliala on epänormaalisti ja pysyvästi kohonneena ja kiihtyneenä mielialana, jota jatkuu vähintään viikon. Maaninen henkilö kiihottaaa itseään "jotain vasten". Seuraamus itsensä kiihottamisesta voi olla että hän käyttäytyy väkivaltaisesti, jolloin hän todistettavasti on psykoottinen.

4. Maaninen henkilö voi tartuttaa maanisuutensa toisiin henkilöihin, jolloin puhutaan joukkomaanisuudesta.

5. Joukkopsykoosi on maanisuuden (3) kautta joukkomaanisuuden (4) laajentuma ja tarkoittaa sananmukaisesti ihmisryhmän psykoottista tilaa, jolloin suuri määrä ihmisiä todistettavasti käyttäytyy väkivaltaisesti "jotain vasten".


Video : Sara Logan, 60 Minutes -reportteri pelastui


Kuten ylläolevasta videosta voidaan havaita ja todeta, muunnos "juhlivasta, iloisesta, ystävällisestä, nauravasta ihmisestä" ihmisen näköiseksi mutta joka käyttäytyy pahemmin kuin mikään eläin maailamssa, on erittäin nopea.

Kun valot sammuvat

Yksi maaninen henkilö kiihottaa ryhmän ja syntyy joukkomaanisuus sisältäen vaatteiden repimistä, intiimialueiden koskettelua ja yleensä "lääppimistä".

Kiihotuksen jatkuessa joukkomaanisuus muuttuu joukkopsykoosiksi ja otteet muuttuvat väkivaltasemmiksi : Uhri lähestulkoot revitään kappaleiksi ja raiskataan. Mitä äänekkäämpi uhri on, sitä enemmän psykoottinen joukko kiithyy.

Tuon tapaista joukkomaanispsykoottista käyttäytymistä ei tietääkseni ole aikaisemmin esiintynyt Suomessa.

Uusi erittäin agressiivinen ilmiö on yhtä kuin uusi erittäin hengen-
vaarallinen tilanne
, joka kannattaa ottaa huomioon Poliisin ammatissa, ajatellen tässä myös siviilejä - olivat sitten partiolaisia tai ei -, jotka mahdollisesti yrittävät auttaa uhria henkilökohtaisesti.

Yksittäinen Poliisipartio ei kykene pelastamaan uhria psykoottisen joukon keskeltä vaarantamatta omaa henkeään, koska uhrin ympärillä oleva ulommainen kerros estää väkivalloin uhrin pelastamisen. On harkitusti käytettävä äärimmästä väkivaltaa pelastaaksen uhrin äärimmäiseltä väkivallalta.


Yhteiskunnallinen media

Voit suositella tai jakaa mielipiteitämme Facebookissa.

ainutlaatuista osumaa 01.01.2015 saakka.

Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme mainostamalla sivustollamme.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Yhteistyö:Yhteistyö -kaavake

Yhteystiedot

Lähetä palautetta sivuston sisällöstä tai ehdota arviointia jostain asiasta.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Palaute:Palautetta -kaavake