Tervetuloa

21.02.2017

Tutkimme ja arvioimme eri ilmiöitä ja ilmentymiä nykymaailmassa, etsien samanlaisia tai samankaltaisia ilmiöitä tai ilmentymiä historiasta. Historiassa tehtyjen valintojen ja seuraamusten perusteella, me temme reaali- ja käsitteellistieteelliseen näyttöön perustuvia suosituksia koskien m m yhteiskunnan ja elinympäristön kehittämistä ja parantamista.

Tarjoamme reaali- ja käsitteellistieteellistä tietoa ja palveluja yksityisille, yrityksille, eri tieteen aloille, koulu- ja koulutustoiminnalle, puolueille, kansanedustajille, ministeriöille, hallitukselle - Valtiovallalle kokonaisuudessaan.

Ensisijaisena ohjeistuksena kaikille tekemillemme arvioille on Pariisin rauhansopimus 1947 Rauha Suomen kanssa II, II, 6, 7, ja 8 artikla, Suomen Perustuslaki - ensisijaisesti §1 - §10 - §11 - §12 joiden jatkeena jokaista virkaa koskeva lainsäädäntö, sekä Suomen Rikoslaki.

Aikaa ja luonnossa esiintyviä eri ilmiöitä me tutkimme, arvioimme ja selvitämme ensisijaisesti luonnon Alku-Energian lakeja seuraten.

Yhdestä asiasta voi olla tuhat eri selitystä, mutta on vain yksi selvitys.

Tekemämme perustavanlaatuinen asian selvitys näkökulmineen ja näkökantoineen toimii Teoksena asiasta kiinnostuneille yksityisille henkilöille ja eri tieteen aloilla toimiville alan ammattilaisille. Asian hienojakoinen selvitys edellyttää vähintään perustavanlaatuista asiantuntamusta yhdeltä tai kaikilta asiaan yhdistettävissä olevilta tieteen aloilta. Me esitämme kaikki perustavanlaatuiset tiedot arkikielellä.

Yhteiskunnallinen media

Voit suositella tai jakaa mielipiteitämme Facebookissa.

ainutlaatuista osumaa 01.01.2015 saakka.

Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme mainostamalla sivustollamme.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Yhteistyö:Yhteistyö -kaavake

Yhteystiedot

Lähetä palautetta sivuston sisällöstä tai ehdota arviointia jostain asiasta.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Palaute:Palautetta -kaavake