Tiede ja laki

16.02.2016

Reaali- ja käsitteellisessä tieteessä, Suomen perustuslaki huomioidaan ensisijaisesti. Esitettyjä asioita arvioitaessa, esitetyt asiat jakautuvat ensisijaisesti näennäistieteellisiin asioihin, uskomuksiin jotka osittain tai kokonaan ovat Suomen perustuslain mukaan laittomia, ja reaali- ja käsitteellistieteellisiin tietoihin jotka Suomen perustuslain mukaan ovat laillisia.

Suomen perustuslain lisäksi koskien rauhaa Suomessa ja/tai rauhaa Suomen naapurimaiden kanssa, on Pariisin Rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa, II Osa, II Luku, 6:s, 7:s ja 8:s artikla. Yhdessä ne suojelevat yksittäisen henkilön ja kansan ihmisarvoa, kunniaa, omatuntoa, itsetuntoa, fyysistä ja/tai psyykkistä vakautta (terveyttä, vakaumusta), ihmisoikeuksia ja oikeuksia yleensä.

Pariisin rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa, II Osa, II Luku, 6:s, 7:s ja 8:s artikla on jokaisen tutkijan, asiantuntijan ja/tai neuvonantajan ensisijainen lähde kun arvoidaan Suomen Kansan turvallisuutta uhkaavia asioita : Kaikkien polittisten, sotilaallispolittisten sekä sotilaallisten arvioiden johtopäätösten ja päätösten perusta.


Pariisin rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa, II Osa, II Luku, 6:s, 7:s ja 8:s artikla

Yhteiskunnallinen media

Voit suositella tai jakaa mielipiteitämme Facebookissa.

ainutlaatuista osumaa 01.01.2015 saakka.

Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme mainostamalla sivustollamme.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Yhteistyö:Yhteistyö -kaavake

Yhteystiedot

Lähetä palautetta sivuston sisällöstä tai ehdota arviointia jostain asiasta.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Palaute:Palautetta -kaavake