Tieteellinen teoria

14.02.2016

Tieteellinen teoria rakentuu reaali- ja käsitteellistieteellisistä havainnoista. Reaali- ja käsitteellistieteellinen totuus koostuu sanoista ja konkreettisista todisteista - näytöstä siitä että mitä sanoin on esitetty on totta.

Tieteellinen teoria on laillinen kun se ei loukkaa yksittäisen henkilön ja/tai kansan ihmisarvoa, kunniaa, omatuntoa, itsetuntoa, fyysistä ja/tai psyykkistä terveyttä, vakautta, vakaumusta, ihmisoikeuksia tai oikeuksia yleensä.

Esimerkiksi : Albert Einsteinin E=MC2 on kuuluisa yhtälö joka usein yhdistetään Albert Einsteinin suhteellisuusteoriaan. Energian E ja massan m välillä on yhteys - on helppo todistaa oikeaksi. Albert Einsteinin teoria on laillinen.

Tieto ja tietous sivistää, rauhoittaa, vakauttaa ja yhdistää henkilökohtaisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla - epätieto ja epätietous päinvastoin.

Näennäistieteellinen teoria

Näennäistieteellinen teoria on tieteellisen teorian vastakohta. Samalla tavalla niin kuin juoru, huhu, skenario sekä kaikki muut vastaavat, näennäis-
tieteellinen teoria voi muuttua milloin tahansa.

Pääsääntöisesti näennäistieteellisen teorian paljastaa vastaus kysymyk-
seen; "Onko näyttöä siitä että mitä sanoin on esitetty on totta?".

Näennäistieteellinen teoria on laiton kun se loukkaa yksittäisen henkilön, kansanosan ja/tai kansan ihmisarvoa, kunniaa, omatuntoa, itsetuntoa, fyysistä ja/tai psyykkistä terveyttä, vakautta, vakaumusta, ihmisoikeuksia tai oikeuksia yleensä.

Yhteiskunnallinen media

Voit suositella tai jakaa mielipiteitämme Facebookissa.

ainutlaatuista osumaa 01.01.2015 saakka.

Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme mainostamalla sivustollamme.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Yhteistyö:Yhteistyö -kaavake

Yhteystiedot

Lähetä palautetta sivuston sisällöstä tai ehdota arviointia jostain asiasta.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Palaute:Palautetta -kaavake