Tolkun ihmiset

01.02.2016

Suomessa on ollut Euroopan parhain maahanmuutto- ja pakolaispolitiikka - uskallan väittää että vieläkin on - mutta se on nyt viimeisen päälle asetettu koetukselle.

Vuonna 2014 turvapaikkaa haki Suomesta 3 651 henkilöä. Vuoden 2015 loppuun mennessä turvapaikkaa haki Suomesta 32 476 henkilöä : 28 825 enemmän kuin vuonna 2014. (Maahanmuuttovirasto)

Ruotsi aloitti pakolaisten kuljettamisen Pohjois-Ruotsiin tammikuussa 2014 ja syksyllä 2015 Ruotsi lähetti noin 15000 pakolaista Suomeen (YLE Uutiset). 2015 Venäjältä tuli 694 pakolaista Suomeen. Syksyllä 2015 Ruotsista lähetettiin Suomeen päivässä saman verran tai enemmän kuin Venäjältä koko vuoden aikana.

Pakolaisvirta Ruotista yllätti Suomen joka ei millään tasolla ollut varautunut pakolaisten vastaanottamiseen. Pahimman ruuhkan aikana arvioitiin että Suomeen tulisi 50000 pakolaista.

Kontrolloimaton pakolaisvirta merkitsi myös uusien ilmiöiden virtaamista Suomeen. Tämän syvemmin asiaa tässä selvittämättä, puhumme uusista ilmiöistä Suomessa, joihin ei myöskään oltu varauduttu laisinkaan millään tasolla, ja siksi koko Ruotsista lähetetty "pakolaispaketti" on erittäin - erittäin - vaikeasti hallittavissa, ja joiltakin osilta erittän - erittäin - vaarallinen.

Kai ensisijaisesti on ajateltava - että vaikka pakolaiskriisi kaikkine negatiivisine puolineen jollain tasolla ja tavalla koskee meitä kaikkia ja vaikuttaa meihin kaikkiin riippumatta iästä, sukupuolesta, yhteiskunnallisesta asemasta, poliittisesta kuuluvuudesta y m v - että kansana on ensisijaisesti näytettävä että me emme pelkää, jonka jatkumona pääsääntöisesti on epäsivistynyt käyttäytyminen ja alennamme itsemme tasolle joka ei ole kansanperinteinen.

Pahempiakin kriisejä on maamme ja kansamme historiassa ollut kuin tämä, joista kaikista Suomen Kansa on selvinnyt tähän päivään saakka; Viisaudella ja Sisulla. Niitä kriisejä ei pidä muistaa eikä pitää mielessä, vaan tietää että sellaisia on ollut ja niistä kaikista on otettava oppia että emme tee samoja virheitä uudelleen - tai että emme tee samoja virheitä kuin muut. Samalla olla esimerkkinä muille maille ja kansoille.

Kansana meidän kannattaa arvostaa ylhäältä tulevaa tietoa ja viisautta joka vahvistaa maata ja kansaa kaikilla mahdollisilla tasoilla - joka on sivistyneisyyden ja rauhan perusta, eikä tietämättömyyttä ja/tai epätietoa joka heikentää maata ja kansaa kaikilla mahdollisilla tasoilla - joka on epäsivistyneisyyden, levottomuuksien ja sotien perusta - riippumatta siitä mistä suunnasta se tulee.

Yllä oleva ei tarkoita sitä, että meidän pitää vihata Ruotsalaisia perustuen yksiselitteisesti siihen, että se on kielletty Suomen perustuslaissa ja Pariisin rauhansopimuksessa, Rauha Suomen kanssa; "Yksittäiset henkilöt" eivät ole "Koko kansa".

Moni Suomalainenkaan ei tiedä ja tunne Pariisin ruhansopimuksen, Rauha Suomen kanssa OSA II, LUKU II, 6, 7 ja 8 Artikkeli sisältöä ja merkitystä - joka kumoaa kaiken tolkuttoman muhinan mitä on esitetty 1947 jälkeen. Se on aukko sivistyksessä joka pitää tukkia, maassa jossa on "maailman paras koulutus".

Että pakolaisvirta yhdistetään "Venäjän hybriidisodankäyntiin", on kiltisti ilmaistuna täysin tolkutonta muhinaa.

Yhteiskunnallinen media

Voit suositella tai jakaa mielipiteitämme Facebookissa.

ainutlaatuista osumaa 01.01.2015 saakka.

Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme mainostamalla sivustollamme.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Yhteistyö:Yhteistyö -kaavake

Yhteystiedot

Lähetä palautetta sivuston sisällöstä tai ehdota arviointia jostain asiasta.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Palaute:Palautetta -kaavake