• 18.11.2018
  • 01:20:31™15°.120°.186°
  • 1605314 sivun näyttöä.

Useat nykyajan ongelmat johtuvat siitä ettei Pariisin rauhansopimusta 1947, Rauha Suomen kanssa ole opetettu.

Perustuslaillista mediakritiikkiä -otsikon alta löydät mediakritiikkiä Suomen Kans-
an Perustuslain edellyttämällä tavalla.

Ilmastonmuutosten ymmärtämien alkaa ajanlaskun ymmärtämisestä. Saasteet eivät ole pääasiallinen syy muutokselle.
Ilmasto muuttuu luonnon energian ja sen lakien mukaisesti.
Kuva: Kuvakaappaus YLe Areena

Yle areenan mukaan "Helsingissä kokoonnutaan mielenilmaukseen ilmastonmuutosta vastaan."


Mielenilmaus ilmastonmuutosta vastaan on sama kuin mielenilmaus Talven, Kevään, Kesän tai Syksyn tuloa vastaan. Ilmasto ei muutu mielemme mukaisesti, vaan luonnon energian ja sen lakien mukaisesti. Ilmastonmuutoksen ensisijainen vaikutusalue - myrskyineen, tulivuorenpurkauksineen, maanjäristyksineen, tsunameineenen - on Päiväntasaaja ja 24 astetta sen molemmin puolin. Me emme voi vaikuttaa ilmastonmuutokseen - mutta - me voimme vaikuttaa se tuhovoimaan. Kaikki ydinvoimalat, vaarallisia kemikaaleja tuottavat tehtaat ja niiden varastot ym on muutettava edellä mainitun alueen ulkopuolelle.

Kun ilmaisemme mielemme sellaisia asioita vastaan joihin me emme voi mielellämme vaikuttaa, ilmaisemme ensisijaisesti että koulutuksessamme on parantamisen varaa. Onhan se, jonkinlainen pedagooginen pohjanoteeraus sekin, jos kehä kolmosen sisäpuolella tuhannet ihmiset ilmaisevat mielensä vaikka Talven tuloa vastaan.

Me emme kykene mielellämme vaikuttamaan Alku-Energian ja sen Lakien Maa, Ilma ja Merivoimiin. Mielellämme me kykenemme kunnioittamaan Alku-Energiaa ja sen Lakeja ja sopeutumaan "vallalla olevaan käsitykseen" - niin kuin se aina on ollut.

Laskelma

1. Talven (Jääkauden) huipentuma oli ~12000 vuotta sitten.

2. Nyt lähestymme Kesän huipentumaa.

3. Edellisten väliin tulee Kevät.

4. Luonnollisten ilmastonmuutosten aikaväli on 6000 vuotta.

Vuosikalenteri
Jääkausi/Talvi : 3 kuukautta.
Kevät : 3 kuukautta.
Kesä : 3 kuukautta.
Syksy : 3 kuukautta.
= 12 kuukautta.

Vuosituhansien kalenteri
Jääkausi/Talvi : 6000 vuotta.
Kevät : 6000 vuotta.
Kesä : 6000 vuotta.
Syksy : 6000 vuotta.
= 24000 vuotta.

Voimme todeta että Vuosikalenterin luonnolliset ilmastonmuutokset tapahtuvat tasaisin väliajoin, kuten myös Vuosituhansien kalenterin mukaiset vastaavat.

Teoriassa esimerkiksi luonnollinen Vuosikalenterin mukainen 5 luokan Syysmyrsky (250 km/t), voi Vuosituhansien kalenterin mukaan olla 3+ kertaa voimakkaampi (750+ km/t). Mainittakoon että asiakokonaisuuteen kuuluu sellaiset vaikuttavat asiat kuten esimerkiksi ilmanpaineen ja ilmankosteuden nousu, veden lämpötilan ja maan lämpötilan nousu ynnä muuta - joita en tässä ala selvittämään.

Edelliset havainnot, laskelmat ja johtopäätökset 5 luokan tietotaidoilla vuosimallia 1967-1971 - x.

Lue lisää: Ilmastonmuutosten ymmärtäminen | 4. Ilmastonmuutosten ymmärtäminen. »

Michael -myrsky aiheutti muutakin kuin tuhoa.
Sandy -myrsky vuonna 2012. Kuva: NASA

"Hurrikaani Sandy oli vuoden 2012 Atlantin hurrikaanikauden kymmenes trooppinen hirmumyrsky. andyn läpimitta oli suurimmillaan yli 1 600 kilometriä ja se oli läpimitaltaan suurin koskaan havainnoitu Atlantin valtameren hurrikaani. Sen uskotaan aiheuttaneen Karibialla ja Yhdysvaltain sekä Kanadan itärannikolla yli 50 miljardin dollarin vahingot ja tappaneen yli 100 ihmistä. Hurrikaani Sandy aiheutti myös laajoja tulvia Yhdysvaltain koillisosissa ja Haitilla." - Wikipedia

Sandy -myrsky vuonna 2012 imi kylmää ilmaa Pohjoisesta joka johti ilmaston lämpenemiseen ja pitkään kosteaan syksyyn esimerkiksi Suomessa. Ilmeisesti sama ilmiö Michael -myrskyn kanssa Lokakuun alussa 2018, jonka seuraamuksena lämpötilan nousi Suomessa +15 - +20 asteeseen. Saasteet eivät ole ainoa syy jään sulamiseen Pohjoisnavalla.

MV-verkkojulkaisun perustaja ja pää-
toimittaja Ilja Janitskin tuomittu.

Aamulehden mukaan Helsingin Käräjäoikeus katsoi, että Janitskin on ollut vastuussa MV-verkkojul-
kaisun ja Uber Uutisista vuodesta 2014 tammikuuhun 2018. Oikeuden mukaan Janitskin on ollut verkkojulkaisun omistaja, päätoimittaja ja vastaava toimittaja ja vastannut julkaisujen sisällöistä. Oikeus katsoi, että MV:ssä julkaistiin tapahtuma-aikoina lukuisia loukkaavia ja rasistisia kirjoituksia.

- Näiden kirjoitusten julkaisemisella ei ole ollut sananvapauden näkökulmasta mitään julkista intressiä tai muutakaan hyväksyttävää syytä. Kirjoitukset ovat leimanneet ja halventaneet asianomistajia äärimmäisen loukkaavalla tavalla, käräjäoikeuden tiedotteessa todetaan.

lja Janitskinin lisäksi kokonaisuudesta oli oikeudessa syytteessä dosentti Johan Bäckman, MV-julkaisuun liittyvä nainen sekä mies, jolle oli kerätty rahaa MV-julkaisun kautta. Bäckman tuomittiin Yleisradion toimittaja Jessikka Aroon kohdistuvista kirjoituksista ja toiminnasta vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Bäckman todettiin syylliseksi Ylen toimittajan vainoamiseen, törkeään kunnianloukkaukseen ja törkeän kunnianloukkauksen yllytykseen.

Kokonaisuudessa on tuomittu vahingonkorvauksia ja hyvityksiä maksettavaksi noin 136000 euroa. Helsingin käräjäoikeuden ratkaisu ei vielä ole lainvoimainen.


Arvokas oppi medialle yleensä - ja koko Suomen Kansalle joka Pariisn rauhansopimukseen 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, 8 ja 9 artiklaan sekä Suomen Kansan Perustuslakiin viitaten vastustaa valeuutisointia.
Iltalehti: Kielteisen päätöksen saanei-
den piilottamisesta Suomessa.
Kuvakaappaus: Iltalehti 11.10.2018.

"Kansanedustaja Anna Kontula (Vas) kertoo Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa pitävänsä pape-
rittomien eli esimerkiksi kielteisen päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden piilottelemista hyvänä ja kannustavansa suomalaisia siihen.
"


Tunnetusti pakolaisen tai maahanmuuttajan mukana tulee maahan muutakin kuin vaatteet ja matka-
tavarat. Pahimassa tapauksessa kielteisen päätöksen saanut leikkaa piilottajan pään irti, ja Vasem-
mistoliiton jäsenmäärä vähenee yhdellä.

Avarakatseisuus on hyvä asia, mutta jos on liian avarakatseinen ei näe sitä mikä itselle on kaikesta tärkeintä. Suvaisevaisuus on hyvä asia, mutta jos on liian suvaitsevainen ei kohta omista mitään. Avomielisyys on hyvä asia, mutta jos on liian avomielinen niin menettää mielensä hallinnan jollekkin toiselle.

Ennaltaehkäistäksemme Turun iskun kaltaisen uusiutumisen tai vielä pahemman iskun, pakolaisen joka saa kielteisen turvapaikkapäätöksen, hänen vapaata liikkumista meidän elinympäristössä ja yhteiskunnassa pitää rajoittaa, ennen kuin häntä tiedotetaan kielteisestä turvapaikkapäätöksestä. Mitä nopeammin hänet toimitetaan pois maastamme, sen turvallisempaa se meille on.

Kai Suomalaisilla on tarpeeksi ennakkoTIETOA siitä mikä on Suomen Kansan Perustuslain mukaan oikein ja mikä on väärin Suomen Kansaa kohtaan - viitaten myös Pariisn Rauhansopimukseen 1947, Osa II, Luku II, 6, 7, 8, ja 9 artiklaan.

Iltalehti: Tuliko keski-ikäisen naisen teloittanut mies Ruotsista 2015?
Kuvakaappaus : Iltalehti 04.10.2018

Ennen 1995 syksyä Suomea yritettiin heikentää pelottelemalla "Venäjä voi hyökätä Suomeen milloin tahansa" (Ruotsin hallitus, asiantuntijat, sotilaallinen johto sekä Bonniersin omistamat lehdet Suomessa) ja lehdistön kautta laittomalla valeuutisoinnilla herättäen kohua/kiihkoa Venäjää vastaan Suomen Kansan Perustuslain ja Pariisin rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7 ja 8 artiklan vastaisesti.

Maahan joka milloin tahansa voi joutua sotaan ei saa lähettää sodasta paenneita pakolaisia. Ruotsin hallituksen, asiantuntijoiden, sotilaallisen johdon sekä lehdistön mukaan Suomen ei edes saa ottaa vastaan pakolaisia.

Kun Suomalaisten kiihottaminen ei onnistunut, Ruotsista lähetettiin laittomasti sekä Dublinin sopimuk-
sen vastaisesti (Dublin Regulation, Regulation No. 604/2013) Suomeen 15000 pakolaista ja "pako-
laista" kaikkine seuraamuksineen ja kustannuksineen Suomelle.

Esitietojen mukaan, Satakunnan käräjäoikeus vangitsi keskiviikkona 19. syyskuuta 2018 28-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä porilaisnaisen murhasta. Hän tuli Suomeen syksyllä 2015 ja hän kääntyi Islamista Kristinuskoon. Miehellä on pysyvä oleskelulupa Suomeen. Mies on Irakin kansalainen. Lähetettiinkö keski-ikäisen naisen teloittanut mies Ruotsista Suomeen syksyllä 2015? Jos "kyllä" niin Ruotsin hallitus on osasyyllinen tähänkin rikokseen.

Pakolaisen tai maahanmuuttajan mukana tulee maahan muutakin kuin vaatteet ja matkatavarat.

Pariisin rauhansopimus 1947 | Suomen Kansan Perustuslaki. »
Uutisia Suomesta ja ulkomailta | Ukrainan kriisi : Syy ja seuraamukset. »
Uutisia Suomesta ja ulkomailta | Pakolaisongelma hieman syvällisemmin arvioituna. »

Mielipiteemme.fi: Aleksis Kiven ja Suomalaisen kirjallisuuden päivä.
Kuva: Wikipedia

Wikipedian mukaan "Aleksis Kiven isoisän isällä Johan Stenvallilla oli ollut Nurmijärven Palojoella sotilastorppa vuodesta 1766. Vanhimmat tunnetut esivanhemmat ovat Yrjö Blomstedtin mukaan Janakkalasta. Äidinisä Antti Hamberg eli seppänä Tuusulan Nahkelassa. Aleksis Kiven isänisä Anders Johan Stenvall oli merimies. Kirjailijan oma isä Erik Stenvall oli asunut lapsuutensa Helsingissä."".

JOS Yrjö Blomstedin esittämä Aleksis Kiven tausta pitää paikkaansa - sukunimet ovat "pakkoruot-
salaistettuja". Normaalissa Suomen kielessä yksikään sana/nimi ei ala kahdella tai useammalla konsonantilla. [Sten]vall esimerkiksi on Suomeksi [Kivi]valli/muuri/aitaus.

Nykyään "Ruotsin Suomalaiset" etsivät todellista identiteettiään ja löytävät sen genetiikan avulla;

Citat ur en diskussionsgrupp
"Vi letade efter våra avlägsna släktingar som enligt kyrkobokföringen ska finnas i Sverige, men hittade ingen. Överraskningen var stor, när 100% genetisk match hittades 147 kilometer från oss och släkten är finländsk. Vår släkts efternamn har direkt översatts från det finländska efternamnet till svenska och kyrkböokföringen förfalskats."

Politiikassa "Suomen Ruotsalaisia" käytetään hyväksi keinotekoiseen "Ruotsalaiseen identiteettiin" - ihmisoikeuksien loukaamiseen - viitaten. Ylivoimaisesti luetuin Mielipiteemme.fi sivu on Suomen Kansan Historiaa -sivu joka on avattu 286749 kertaa 18.09.2015 - 18.09.2018 välisenä aikana.

Lue lisää: Mielipiteemme julkaisuja | Suomen Kansan Historiaa. »

Iltasanomat: Suomen Kansan puolella tai Suomen Kansaa vastaan?
Kuvakaappaus: Iltasanomat 07.10.2018

Iltasanomissa 07.10.2018 Ilta-Sanomien päätoimittaja Ulla Appelsin kirjoittaa; "Kyse on periaatteesta, jonka pitäisi päteä silloinkin, kun emme jostain henkilöstä syystä tai toisesta pidä. Epämiellyttävyys ei voi olla syy epäoikeudenmukaisuuteen. *Jos ihmistä ei ole todistettu raiskaajaksi, häntä ei saa kutsua raiskaajaksi*, oli taustalla sitten kuinka hyvä, kaunis ja hieno yhteiskunnallinen liike tahansa. Se sotii jyrkästi aivan keskeistä ihmisoikeutta eli syyttömyysolettamaa vastaan.".

Kun sovellamme *esitetyn lauseen* toiseen ajankohtaiseen asiaan, niin Pariisin rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, 8 artiklan mukaan, monien muiden joukossa, Venäjä on tukenut ja tukee Suomen itsenäisyyttä, Suomen Kansan ihmisoikeuksia ja perusvapauksia - Suomen Kansan Perustuslakia. Venäjää on perusteitta osoitettu uhkaksi ja syytetty julkisesti - kohua (kiihkoa) herättäen - tiedoitusvälineitä käyttäen. Sekin sotii jyrkästi aivan keskeistä ihmisoikeutta eli syyttömyysolettamaa vastaan.

Ilta-Sanomien julkaisujen luotettavuus
"Ilta-Sanomat ei vastaa sivujen sisällöstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta eikä tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista."

Lähde : Ilta-Sanomien käyttöehdot

Länsimaisen Kansan Valtaan perustuva Oikeusvaltion periaate.

Periaate on että Suomessa noudatetaan Suomen Kansan Perustuslakia - ensisijaisesti 1§ - 12§ (FINLEX), johdonmukaisesti ja sanantarkasti tai asiasta riippuen sovellettuna.

Sellaista pykälää Suomen Kansan Perustuslaissa ei ole, jonka mukaan

"Ilta-Sanomat ei vastaa sivujen sisällöstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta eikä tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista."
Iltasanomat - tai mikä media tahansa - ei saa vahingoittaa Suomen Kansaa tai Suomen ja toisen Kansan välisiä suhteita valeuutisilla.

Edellisen lisäksi, Pariisin rauhansopimuksessa 1947, Osa II, Luku II, 6, 7, 8, ja 9 artikla (FINLEX) joka tukee Suomen Kansan Perustuslakia ja jota Suomen Valtiovallan/Kansan Perustuslaki (Suomen Kansan julkinen mielipide) tukee;

Pariisin rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa, II Osa, II Luku, 8 artikla

"Suomi, joka välirauhansopimuksen mukaisesti on ryhtynyt toimenpiteisiin hajoittaakseen kaikki Suomen alueella toimivat fascisminluontoiset poliittiset, sotilaalliset tai sotilaallisluontoiset järjestöt sekä muut järjestöt, jotka harjoittavat Neuvostoliitolle tai muille Yhdistyneille Kansakunnille vihamielistä propagandaa, sitoutuu olemaan vastaisuudessa sallimatta senluontoisten järjestöjen olemassaoloa ja toimintaa, joiden tarkoituksena on kieltää kansalta sen demokraattiset oikeudet."

"Kaikessa julkisessa toiminnassa on tarkoin noudatettava lakia" tarkoittaa kaikkea muuta julkista toimintaa kuin julkishallinto. Esimerkiksi poliittisten, sotilaallisten tai sotilaallisluontoisten järjestöjen sekä muiden järjestöjen kuten esimerkiksi eri medioiden ja eri uskontojen toiminta, on muuta julkista toimintaa jolla vaikutetaan Suomen Kansan osaan tai koko Suomen Kansaan. Esimerkiksi media on joko Suomen Kansan ja sen Valtiopäiville kokoontuneen Eduskunnan puoelella tai Suomen Kansaa ja koko Maailmaa vastaan: Pariisin rauhansopimus 1947 | Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, 8 ja 9 artikla.

Alexander Stubb haluaa päässä istu-
maan Euroopan komission puheen-
johtajan pallille.
Kuva: Frankie Fouganthin, Wikipedia Commons

2014 Alexander Stubb ohitti kaikki "Maailman parhaimman koulutuksen" omaavat Suomalaiset talous-
tietelijät, ja haki Lokakuussa 2014 Ruotsalaisen entisen valtiovarainministeri Anders Borgin kertomaan "ilmaiseksi" Suomalaisille Suomen taloudesta - ja hän kertoikin asioita joista Suomalaiset jo tiesivät. Mene jä tiedä saiko Alexander Stubb Anders Borgin suusta minkäänlaisia miellyttäviä talouspoliittisia linjauksia.

Myöhemmin Anders Borg kunnostautui Ruotsalaiselitistien juhlissa, kähmimällä miehiä haarojen välistä, huorittelemalla naisia, ja heiluttelemalla penistään. Siihen aikaan kai ei ollut #meetoo:ta.

Anders Borgin Suomen vierailua seurasi 15000 pakolaisen ja "pakolaisen" lähettäminen laittomasti Suomeen syksyllä 2015 - kaikkine kustannuksineen Suomalaisille - vähintään 1.5 Miljardia Euroa - ja kaikkine seuraamuksineen joiden kustannusta ei voi rahassa määritellä; Raiskatut tai tapetut Suomalaiset lapset ja naiset, joista tuorein kai on mestattu Porilainen nainen. Mutta "ei se mitään, Venäjä on uhka ja pitää liittyä NATOon".

Koskien NATOon liittymistä, Iltasanomien mukaan Alexander Stubb on viittonut siihen suuntaan ettei NATO asiassa tarvita kansanäänestystä, Suomihan on hänen mielestään 29.02.2016 "Euroopan sairas mies". Riippumatta siitä millä kielellä asiansa esittää, niin aina pitää tuolla tasolla muistaa, että edustaa Suomen Kansan osaa eikä itseään. Keskusteluissa mainitut "Stubbin epäisänmaalliset toilailut" Suomessa ja ulkomailla, ilmeisesti aiheuttivat merkittävän äänestäjäkadon - siinä osassa Suomen Kansaa joka oli äänestänyt Kokoomusta.

Voi olla että kriteerit riittävät Euroopan komission puheenjohtajaksi.

Pariisin rauhansopimus 1947 | Suomen Kansan Perustuslaki. »
Uutisia Suomesta ja ulkomailta | Ukrainan kriisi : Syy ja seuraamukset. »

Mielipiteemme.fi: Osapuolilla on puut-
teellinen koulutus.
Kuvakaappaus: Laura Huhtasaari, Facebook 01.10.2018

Iltasanomien mukaan 1.10.2018, "Laura Huhtasaari julkaisi kuvan alaikäisten oppilaiden tekemästä julisteesta – rehtori pitää kansanedustajan toimintaa ”erikoisena”". Kyseessä olevan Tamperelaisen koulun rehtori on Iltasanomien mukaan sanonut; "Koulut kannustavat nykyisten opetussuunnitelmien mukaisesti oppilaita osallistumaan yhteiskunnalliseen ja poliittiseen keskusteluun. "
Iltasanomien mukaan 05.10.2018, Vasemmistoliiton helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu Suldaan Said Ahmed on pyytänyt Poliisia tutkimaan onko Huhtasaari syyllistynyt rikokseen. Seura -lehden mukaan 05.10.2018, Sammon koulun rehtorista Maaret Tervosesta on tehty kantelu Oikeuskanslerin virastoon. Kantelija epäilee että Sammon peruskoulussa olisi ollut vihapuhetta ja vihanlietsontaa Perussuomalaisia poliitikkoja kohtaan.

6 § Yhdenvertaisuus

Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä. Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti. Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään.

Jos lapsia (6§ vastaisesti) "kannustetaan osallistumaan yhteiskunnalliseen ja poliittiseen keskuste-
luun
", niin eikö käynnissä oleva eripura, Oikeuskanslerille tehty kantelu ja Poliisille tehty tutkimuspyyntö ole yhteiskunnallista keskustelua ja poliitiikkaa?

Tyypillinen "erikoinen soppa", joka syntyy kun osapuolille ei ole opetettu Suomen Kansan Perustuslakia 1§ - §12 - joka Suomalaisille on kaikista tärkeintä oppia ja tietää. Myöskään Pariisin rauhansopimusta 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, 8, ka 9 artiklaa - joka on Suomen ja koko Maailman tärkein sopimus - ei opeteta lapsille, mutta lapsia kannustetaan mututuntumalla osallistumaan yhteis-
kunnalliseen keskusteluun ja politiikkaan.

Näyttely oli julkinen. Julkisella paikalla saa kuvata. Jos "lasten nimiä ei saa näkyä", niin vastuu siitä etteivät nimet näy - riippumatta siitä valokuvataanko tai ei - on rehtorilla. Twitterissä Huhtasaari kommentoi kuvaan viitaten että vastuu on opettajan ja rehtorin, ei oppilaiden.

Asian ydin

Suomen Kansan Mielipide on että; "Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti" viitaten kaikkeen mitä Suomen Kansan Perustuslakiin on kirjattuu 1§ - 12§ sellaisenaan tai sovellettuna - joita Suomen Kansan palveluksessa olevan opettavan osapuolen on noudatettava. Jos jotain kritisoitavaa on esittää reaali- ja käsitteellistieteelliseltä perustalta koskien pedagogiikkaa, se on Suomen Kansan Perustuslain mukaan sallittu - ja koskien Valtiovallan palveluksessa olevaa henkilöä se on vaadittu.

Kai parempi on että kehitetään yhteiskuntaa ja elinympäristöä kritisoimalla pedagogikkaa reaali- ja käsitteellistieteellisin perustein, tehden tarvittavia muutoksia koskien mitä, miten ja kuinka paljon lapsille saa opettaa - huomioiden jokaisen lapsen henkilökohtaisen lahjakkuuden/kutsumuksen ja sen kehityksen tukemisen - sen sijaan että kulutetaan aikaa ja varoja päinvastaiseen?

Mielipiteemme.fi: Toimittajat ilman rajoja toimittavat yli sallittujen rajojen.
Kuvakaappaus: Timo Paunonen, Iltasanomat 03.10.2018

Timo Paunonen, Iltasanomat 03.10.2018 sekä YLE Areenassa Ruben Stiller, Arja Paananen Iltasanomista ja Jarmo Mäkelä Toimittajat ilman rajoja Suomen jaoston puheenjohtaja, spekuloivat yli sallittujen rajojen.

Rajat mitä saa ja mitä ei saa esittää, on määritelty Pariisin rauhansopimuksessa 1947, Osa II, Luku II, 6, 7, 8, ja 9 artikla, sekä sitä tukevassa Suomen Kansan Perustuslaissa 1§ - 12§.

Epäluottamuksen, pelon, vihan ynnä muun vastaavan lietsominen Valtiopäiville kokoontuneen Suomen Kansan Eduskuntaa ja/tai Viranomaisia vastaan on ehdottomasti kielletty. Kohu/kiihotus Suomen rajojen ulko- tai sisäpuolella olevia tai olevaa yksittäistä henkilöä, yksittäisiä henkilöitä, Kansan osaa tai Kansaa vasten on myös ehdottomasti kielletty.

Paljon viittaa siihen, että jos Suomen poliittinen ja sotilaspoliittinen johto koostuisi toimittajista yli rajojen, Suomi olisi ilman rajoja ja olisi jo sodassa. Onneksemme näin ei ole. Voi se olla niinkin, että jos Suomen Kansaa edustava Valtiopäiville kokoontunut Eduskunta ei puutu valeuutisointiin, kohuun/kihottmiseen, Suomen Kansan pelottelemiseen ynnä muuhun vastavaan, niin Suomen Kansa puuttuu. Sitä muuten on tapahtunut ennemminkin. Se voidaan ennaltaehkäissä.

Mielipiteemme suosistus
Valtiovallan palveluksessa olevien Viranomaisten taholta Airiston Hemi Oy:n tutkinta on kesken. Annetaan Viranomaisten tutkia rauhassa - niin kuin Valtiovallan johdon taholta on käsketty. Jos haluat ajankohtaista tietoa luotettavasta lähteestä, voit lukea Keskus-
rikospoliisin tiedotteita
tai Poliisin tiedotteita asiasta. Mitä Viranomaisten tietojen yli on esitetty tai esitetään ei kannata omaksua mieleensä ettei saa tartuntaa: Arviointiohjeita | Fyysinen ja Psyykkinen virus.
Iltasanomat: Asiantuntijat ja "Saattaa olla" ja "voi liittyä".
Kuvakaappaus: Iltasanomat 30.09.2018

Iltasanomat otsikoi 30.09.2018; "Asiantuntijat: Airiston Helmi saattaa olla hybridivaikuttamista – ”Venäjän korruptioverkosto on iso, tämä voisi liittyä siihen."

Asiantuntija esittää julkisesti aina totuuden mistä tahansa asiasta. Totuus kaikessa yksinkertaisuudes-
saan on sanat ja näyttö siitä että mitä on sanonut on totta - ei koskaan "saattaa olla" eikä "voisi liittyä" - ne ovat luuloja, epäilyjä. Asiantuntijat tietävät että nolaavat itsensä julkisesti ja menettävät luottamuk-
sen, kun heidän esittämänsä luulo, epäily, tai muu vastaava ei pidäkkään paikkaansa. Asiantuntijan luulo tai epäily tai muu vastaava jos sellainen on olemassa ja esitetty kahdenkeskisessä keskuste-
lussa, ei ole koskaan tarkoitettu julkaistavaksi. Koskien suuria korruptioverkkoja niin sellaisista on havaintoja myös muualta kuin Venäjältä.

Mielipiteemme suosistus
Valtiovallan palveluksessa olevien Viranomaisten taholta Airiston Hemi Oy:n tutkinta on kesken. Annetaan Viranomaisten tutkia rauhassa - niin kuin Valtiovallan johdon taholta on käsketty. Jos haluat ajankohtaista tietoa luotettavasta lähteestä, voit lukea Keskus-
rikospoliisin tiedotteita
tai Poliisin tiedotteita asiasta. Mitä Viranomaisten tietojen yli on esitetty tai esitetään ei kannata omaksua mieleensä ettei saa tartuntaa: Arviointiohjeita | Fyysinen ja Psyykkinen virus.
Mielitiedettä: Järki palaa vähitellen, mutta mikä sitä polttaa?
Kuva: Gabriel Matula, Unsplash

Depressiota potevilla näkyy kirjaimellisesti reikiä päässä

"Depressiivisen potilaan aivoissa on jopa kymmenien tuhansien hermosolujen solukatoa sellaisilla alueilla, jotka integroivat sisäiset ja ulkoiset havainnot keskenään. Nämä alueet ovat nimenomaan niitä, jotka säätelevät kipua, mielialaa, mielenvireyttä ja ahdistusta. Aivojen kuvantamislaitteella tarkasteltaessa syvää depressiota potevilla näkyy kirjaimellisesti reikiä päässä."

Lähde : Riikka Kalsi Lapin Keskussairaalan Yleissairaalapsykiatrian Ylilääkäri Antti Liikkasta lainaten.

Voi se olla niinkin päin, että hermosolujen solukato on seuraamus siitä että mielessä on jotain mitä siellä ei kuulu olla, joka on syy hermosoulujen solukatoon.

A-B. Fyysinen virus vaikuttaa ensisijaisesti fyysisesti, toissijaisesti psyykkisesti.

B-A. Psyykkien virus vaikuttaa ensisijaisesti psyykkisesti, toissijaisesti fyysisesti. Aiheuttaa esimerkiksi hermosolujen solukatoa

Oppini olen saanu maailmala, mitäpä mie tiiän, poikaparka, pääki paleltunu monta kertaa, jossain Ranuan ja Rovaniemen välilä, mutta siinäki on hyvät puolesa, sillä se mikä on jääsä, ei pala.

Lue: Arviointiohjeita | Fyysinen ja Psyykkinen virus

Iltasanomissa Arja Paananen valeh-
telee; "Medvedev haukkui ensin Suomalaiset vainoharhaisiksi".
Kuvakaappaus : Iltasanomat 27.09.2018 11:00:00

Ilta-Sanomien julkaisujen luotettavuus

"Ilta-Sanomat ei vastaa sivujen sisällöstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta eikä tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista."

Lähde : Ilta-Sanomien käyttöehdot

Iltasanomat, Arja Paananen kirjoittaa 27.09.2018; "Pääministereiden tiedotustilaisuus sai erikoisen huipennuksen, kun Medvedev haukkui ensin suomalaiset vainoharhaisiksi ja Sipilä kehaisi sitten hänelle olevan ”helppo yhtyä näihin kollegan kommentteihin.

Pääministeri Dmitri Medvedev sanoi; "En tiedä kenen sairaasta mielestä on peräisin ajatus sotilaalli-
seen tarkoituksiin käytettävistä helikopterikentistä. Se kuulostaa paranoidilta.
"

Katso : YLEn video lehdistötilaisuudesta - videolla 02:09:32 jälkeen.

Mitkä ovat mediayhtiön peruslinja ja tavoitteet? Se selviää sen historiasta.

Että Arja Paananen, Iltasanomat valehtelee Suomalaisille Pääministeri Dmitri Medvedevin haukkuneen kaikki Suomalaiset vainoharhaisiksi, ottaen huomioon kaikki mistä on kohuttu/kiihotettu kuluneen 10 vuoden aikana, täyttää jo suhteellisen tarkkaan kiihottamisen merkistön. Median edustajat eivät ole sama kuin kaikki Suomalaiset nuorimmaisesta vanhimpaan - heihin mukaan lukien Valtiopäiville kokootunut Valtiovaltaa edustava Eduskunta ja Tasavallan Presidentti. "Kenen" on yksi henkilö. Johdonmukaisesti yksi henkilö on Päätoimittaja.

Päätoimittaja on vastuussa mediayhtiön johdolle siitä, että hänen johtamansa media seuraa yhtiön peruslinjaa ja pyrkii asetettuihin tavoitteisiin. Päätoimittaja on moraalisessa vastuussa yleisölleen mediansa sisällöstä ja sen luotettavuudesta. Päätoimittaja on oikeudellisessa vastuussa, jos hänen johtamaansa mediaa syytetään sen julkaiseman sisällön perusteella.

Varoitus annettiin yli 3 vuotta sitten.

Kun kohu/kiihotus Venäjää vastaan oli pahimmillaan 2015, 15.04.2015 Presidentti Sauli Niinistö varoitti Suomen ja Venäjän suhteiden tarkoituksellisesta heikentämisestä;

"Naapuruus on joka sään tosiseikka, josta on huolehdittava niillä tavoin kuin se on mahdollista. Suomen ja Venäjän suhteet erityisesti talouden saralla eivät ole immuuneja laajempien jännitteiden seuraamuksille. Kenenkään etua ei kuitenkaan palvelisi, jos suhteita Venäjään ryhdyttäisiin tarkoituksellisesti rapauttamaan".

Presidentti Sauli Niinistö ei tarkemmin täsmentänyt, ovatko Suomessa jotkut henkilöt ryhtyneet Venäjä-suhteita rapauttamaan vai ei. Henkilö(iden) tai mediayhtiöiden nimiä ei tarvitse sanoa, koska he paljastavat itse itsensä - varoituksen jälkeen - sanomillaan.

Mielipiteemme.fi suositus: Etsi tietoa luotettavista lähteistä.
Mielipiteemme suosistus
Valtiovallan palveluksessa olevien Viranomaisten taholta Airiston Hemi Oy:n tutkinta on kesken. Annetaan Viranomaisten tutkia rauhassa - niin kuin Valtiovallan johdon taholta on käsketty. Jos haluat ajankohtaista tietoa luotettavasta lähteestä, voit lukea Keskus-
rikospoliisin tiedotteita
tai Poliisin tiedotteita asiasta. Mitä Viranomaisten tietojen yli on esitetty tai esitetään ei kannata omaksua mieleensä ettei saa tartuntaa: Arviointiohjeita | Fyysinen ja Psyykkinen virus.
Mielipiteemme.fi: Viranomaisten suur-
operaatio saaristossa on päättynyt.
Turku oikealla ylhäällä, merenkulun Turku - Tukholma -pääväylä sinisellä katkoviivalla merkittynä. Kuva : Google Maps.

Keskusrikospoliisi (KRP) yhteistyössä Verohallinon kanssa, suoritti viikonloppuna 21.09.2018 - 23.09.2018 suuroperaation Turun saaristossa. Operaation kohde oli Airiston Helmi Oy ja sen hallituksen puheenjohtaja jotka omistavat lukuisia saaria ja merenrantatontteja Turku - Tukholma merenkulun pääväylän lähistöllä.

Keskusrikospoliisissa tutkinnassa olevan talousrikosepäilyn takia 24.09.2018 pidätetyt kaksi henkilöä on tänään 25.09.2018 vangittu. Vangitsemiset liittyvät yhdessä Verohallinnon kanssa tehtävään talousrikostutkintaan, jonka esiselvitysvaihe alkoi puoli vuotta sitten. Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi miehet epäiltyinä törkeästä rahanpesusta ja törkeästä veropetoksesta syytä epäillä -perusteella. Toinen vangituista on Venäläinen ja toinen on Virolainen.

Suomalaisessa osakeyhtiössä epäillään pestyn rahaa usean miljoonan euron edestä, ja yrityksen epäillään käyttäneen pimeää työvoimaa kiinteistöjen rakentamisessa. Esitutkinnassa epäillään muun muassa törkeää rahanpesua, törkeää veropetosta ja törkeää työeläkevakuutusmaksupetosta. (Keskusrikospoliisi, Poliisi)

Venäjä: "Airiston helmen rikostutkinta on Suomen sisäinen asia".
Venäjän Pääministeri Dmitri Medvedev ja Suomen Pääministeri Juha Sipilä. Kuvakaappaus : YLE Areena.

Venäjän Pääministeri Dmitri Medvedev vieraili 26.09.2018 Suomessa. Pääministeri Dmitri Medvedev ja Suomen Pääministeri Juha Sipilä keskustelivat muun muassa maiden kahdenvälisistä suhteista sekä alueellisista ja kansainvälisistä kysymyksistä.

Lehdistötilaisuudessa - videolla 02:09:32 jälkeen, YLEn Heikki Heiskanen kysyi Airiston Helmi Oy:stä; "Suomessa on laajaa huomiota saanut Turun saariston ja Airiston Helmi -yhtiön massiivinen rikostutkinta, ja tämä on herättänyt Suomessa jopa huolta huolta että Venäjä saattaisi jossain konfliktitilanteessa käyttää muunmuassa tuonne saaristoon rakennettuja helikopterikenttärakenteita hyväkseen sotilaallisesti. Miten te arvoisat Pääministerit vastaatte näihin Suomalaisten huoliin?"

Venäjän ja Suomen Kansan Pääminis-
tereiden tekemä diagnoosi.

Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev vastaisi; "Tutkinta on Suomen sisäinen asia. Suomi on suvereeni valtio, ja sisäiset asiat kuuluvat sille. Jos kyseessä on rikosepäily, rahanpesu, se on rikos myös Venäjällä. On tärkeää edetä lainmukaisesti. Jos Suomi pyytää virka-apua, sitä toki annetaan. Jos tutkinnassa on Venäjän kansalainen, häntä on tutkittava asianmukaisesti ja annamme tarvittaessa konsuliapua. En tiedä kenen sairaasta mielestä on peräisin ajatus sotilaalliseen tarkoituksiin käytettävistä helikopterikentistä. Se kuulostaa paranoidilta.".

Suomen Pääministeri Juha Sipilä puolestaan sanoi; "Asiasta ei keskusteltu. Se on poliisitutkinta, joka on kesken. Tässä epäillään rahanpesua ja veronkiertoa. Pidätettyinä on Venäläinen ja Virolainen. Se ei vaikuta maidemme välisiin suhteisiin. Annetaan poliisin nyt tutkia asia. Minulle ei ole tullut tietoa, että tarvitsisi ryhtyä virka-apuun. Helppo yhtyä kollegani kommentteihin.".


Mielipiteemme.fi suositus : Sen sijaan että omaksuu vainoharhoja mieleensä saaden tartunnan oireineen, kannattaa odottaa ja lukea maltillisesti Viranomaisten - tässä tapauksessa ensisijaisesti Keskusrikospoliisin - tiedotteita asiasta.

Lue myös: Perustuslaillista mediakritiikkiä | Julkista kiihottamista rikokseen.


Että Tanskalaista Danske Bankenin haaraa Virossa ja Ruotsalaista Nordea pankkia epäillään rahanspesusta (Expressen), ja että Moldovalais- ja Latvialaispankeista pestyä rahaa maksettiin eteenpäin ja joista osa päätyi Suomeen (YLE MOT), ne ovat ainakin osittain yhdistettävissä Airiston Helmi Oy:n sijaintiin ja toimintaan. Turku - Tukholma -reitti mahdollistaa molemmansuuntaisen ja monipuolisen salakuljetuksen, josta Ruosin hallituksella on kokemusta ainakin 1990 -luvulta saakka.

Aftonbladet: Ruotsalaisia vakoojia on toiminut Venäjällä 1990 -luvulta saakka.

Kuva : Elijah O'Donell, Unsplash. Kuvakaappaus Aftonbladet -lehden sivusta.

Aftonbladet -lehden mukaan 22.01.2003 Ruotsi käytti hyväkseen Neuvostoliiton kaatumista ja sen jälkeistä Venäjän heikkoa tilaa. Ruotsi varasti ja salakuljetti Venäjältä varastettua sotilaallista tekno-
logiaa Ruotsiin diplomaattipostilla. Salakuljettaminen aiheutti huolta diplomaattien keskuudessa ja salakuljetus järjestettiin toisella tavalla; Viron ja/tai Latvian kautta Ruotsiin, tai Suomen kautta Ruotsiin. Esimerkiksi JAS -koneen kehityksessä on käytetty Venäjältä varastettua sotiaallista teknologiaa.

Mielipiteemme.fi: Perustuslakimme medialle on Perustuslain 1§ - 12§.

Median tehtävänä on olla reaali- ja käsitteellistieteeseen perustuva, vastuuntuntoinen vuorovaikutuk-
sellinen uutisointi ja tiedon välitys, jonka perustana ovat sanat ja näyttö siitä että mitä sanoin on esitetty on totta. Vuorovaikutuksellisella uutisoinnilla ja tiedon välityksellä tarkoitetaan tiedon välitystä, joka suuntautuu Kansalta Valtiopäiville kokoontuneelle Eduskunnalle ja tiedon välitystä Valtiopäiville kokoontuneelta Eduskunnalta Kansalle.

Uutisoinnin, tiedon välityksen on oltava objektiivista, sanantarkkaa ja asiallista ilman omia näkyjä, tulkintoja tai uskomuksia. Uutisoinnissa, tiedon välityksessä on noudatettava tarkoin Suomen Kansan Perustuslain 1§ - 12§ - Suomen Kansan yhteistä julkista mielipidettä siitä miten median kuuluu käyttäytyä. Vain reaali- ja käsitteellistieteelliset näkökulmat ja niistä rakentuvat näkökannat johdon-
mukaisessa järjestyksessä - asiakokonaisuus - on hyväksytty. Minkäänlaiset henkilö- tai media-
kohtaiset lisäykset, poistot ja/tai tulkinnat eivät ole sallittuja. Oikeudenmukaisesti käyttäytyvä Kansallisia perinteitä ja tapoja kunnioittava ja noudattava Suomalainen media, on sivistynyttä elinympäristöä ja yhteiskuntaa tukeva ja kehittävä.

Lue lisää: Perustuslaillista mediakritiikkiä | Perustuslakimme medialle. »

Svenska YLE: Finlandssvenska unga har behandlats dåligt.

Enligt Svenska YLE i Finland och Aftonbladet i Sverige; " När det gäller kontakter med andra grupper än finlandssvenskar säger över 40 procent av de unga att de har blivit dåligt behandlade för att de talar svenska. Det överlägset vanligaste är att svenskspråkiga uppmanas tala finska eller att de får utstå glåpord. Ungefär 12 procent av de som svarade att de har blivit illa behandlade säger att de har fått utstå våld eller hot om våld. Det är oftare flickor som uppger att de blivit illa behandlade för att de talar svenska."

Citat ur en diskussionsgrupp
"Vi letade efter våra avlägsna släktingar som enligt kyrkobokföringen ska finnas i Sverige, men hittade ingen. Överraskningen var stor, när 100% genetisk match ittades 147 kilometer från oss och släkten är finländsk. Vår släkts efternamn har direkt översatts från det finländska efternamnet till svenska och kyrkböokföringen förfalskats."

Det värsta fysiska och/eller psykiska rasismen och facismen har historisk bakgrund, som den nuvar-
ande Svenska politiken utnyttjar - vilket lett till de motsättningar som idag finns mellan Svensktalande delen av befolkningen och Finländare. Många söker sina rötter i Sverige, men med hjälp av genteknik hittas släkten i Finland; Finländare har i historien blivit tvångsförsvenskade. Idag utnyttjar Svenska Folkpartiet i Finland okunnigheten bland den Svensktalande delen av Finlands befolkning i sin politik.

Tvångssvenskan i Finland infördes på 1960 -talet när Finland var som svagast efter kriget. Tvångs-
svenskan har kostat Finska skattebetalare mycket - men dom Svenska skattebetalarna mer, för rasism är inte gratis. Beräknat från 1960, kostar tvångssvenskan i Finland de Svenska skattebetalarna cirka 3.5 miljarder kronor per år. De miljarderna är borta ur Svenska barns utbildning.

Vad har Sverige och Svenska Folkpartiet i Finland uppnått för alla de miljarder man har spenderat?: Ingenting annat än att efter 50 år, Finländska barn och ungdomar oavsett vilket språk dom talar mår dåligt, och Svenska barns utbildning saknar 3.5 miljarder per år, vilket har lämnat sina spår i den Svenska samhällsutvecklingen.

Relaterat : Our Opinion: Paris 10 February 1947, Treaty of Peace With Finland.

Iltasanomat: Timo Soinille luettiin epä-
luottamuslause eduskunnassa.

Iltasanomien mukaan Timo Soinille luettiin tänään epäluottamuslause eduskunnassa johtuen hänen osallistumisestaan abortinvastaiseen mielenosoitukseen Kanadassa.

"SDP:n, vihreiden, vasemmistoliiton ja RKP:n eduskuntaryhmien epäluottamuslause Sonille luettiin istunnossa ääneen hieman ennen kello 11:tä aamupäivällä. Epäluottamuslauseen luki eduskunnassa ääneen demarien kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta."

Asiakokonaisuuden huomioiden, epäluottamuslause perustuu asiakokonaisuudesta otettuun tietoon. Yhden mainitun puolueen - Pariisin Rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, 8, ja 9 artiklaan viitaten - ei pitäsi edes olla Suomen Kansan Eduskunnassa esittämässä epä-
luottamuslausetta. Mutta ennenkuin alamme syyttämään ketään ulkomaalaista vaikuttajaa Suomen sisäisiin asioihin, on todisteita kerättävä, ja kaikkien naapurimaiden vaikutus Suomen sisäisiin asioihin historiassa, 1947 jälkeen ja tänään arvioitava reaali- ja käsitteellistieteellisesti.

Rikollisuuden, fasismin, rasismin ja vainojen ennalta ehkäisemiseksi.
Kuva : Wikipedia, mielenosoituksista Ukrainassa 2014.

Tällä videolla nähdään yksi monikulttuurisuuden muodoista. Huolestuttavaa on, että lisääntyvissä määrin joissakin maissa, monet omaavat tai valitsevat tällaisen tai samankaltaisen kulttuurimuodon. Fyysisen ja/tai psyykkisen rikollisuuden, rasismin, fasismin, terrorin, terrorismin ja vainojen ennalta ehkäisemikseksi, kannattaisiko sanoa "EI Maahamme" ennen kuin se tulee Maahamme - ja niiltä osin missä sitä jo jossain muodossa esiintyy Maassamme, fyysisen ja/tai psyykkisen rikollisuuden, rasis-
min, fasismin, terrorin, terrorismin ja vainojen ennalta ehkäisemikseksi, onko aika päättää "POIS Maastamme"?

Suomen Kansalla on Maailman laajuinen Kansallinen ja Kansain välinen oikeus ja velvollisuus sanoa "EI!" ja "POIS Maastamme!".

Mielipiteemme.fi: Poliisi soitti mieli-
pidekirjoituksen vuoksi Kuopiossa.

Kuopion Kpupunkilehden mukaan; "Ylikomisario Harri-Pekka Pohjolaisen mukaan näitä maahanmuuttoa koskevia juttuja ja aiheeseen liittyviä tilastoja oli jaettu eräässä kuopiolaisessa oppilaitoksessa.

– Oppilaitoksesta tehtiin ilmoitus poliisille. Esitutkintalain mukaan poliisin piti tehdä alustava selvitys, miksi materiaalia jaetaan ja oliko kyseessä rikos."

Ainut tärkeä tieto on, että "Oppilaitoksesta tehtiin ilmoitus poliisille."

Harmillista on, että oppilaitoksissa ei tiedetä Suomen Kansan Perustuslaista 1§ - 10§ - 11§ - 12§ johdonmukaisessa järjestyksessä niinkuin ne on kirjattu tai asiasta riippuen sovellettuna, eikä Suomen Kansan Perustuslakia tukevasta Pariisin rauhansopimuksesta 1947, Osa II, Luku II, 6, 7, 8, a 9 artikla.

Sitä mitä lapsille ja nuorille ei opeteta oppilaitoksissa, sitä ei lapset eivätkä nuoret tiedä eikä osaa - ennenkuin aikuisena jos sittenkään. Monet joutuvat turhaan tekemisiin Valtiovaltaa edustavan Virka-
vallan kanssa syystä että oppilaitoksessa ei tiedetä. Ei se Poliisin vika ole. Mutta sen voi korjata - niin elinympristö ja yhteiskunta kehittyy, ja säästetään muutama miljardi euroa.

Mielipiteemme.fi: Olivatko Suomalai-
set sotalapset panttivankeja?

Iltalehdessä marrakussa 2015, Suomen Timo Soini ja Ruotsin Margot Wallström keskustelivat pakolaiskriisistä. Margot Wall-
ström muistutti Suomea siitä kuinka Ruotsi otti vastaan kym-
meniä tuhansia Suomalaisia lapsia toisen maailmansodan aikana - painostaakseen Suomea.


Kai ensimmäisenä täytyy huomauttaa, etteivät Suomalaiset sotalapset polttaneet autoja, heitelleet kiviä ja käsikranaatteja, eikvätkää raiskanneet tai joukkoraiskanneet toisia lapsia.

Suomi olisi halunnut auttamisen tapahtuvan ensisijaisesti Suomessa ja kieltäytyi aluksi lasten lähettämisestä Ruotsiin. Ruotsalaiset "hyväntekeväisyyttä harjoittavat naiset" sopivat asiasta Carl Gustaf Emil Mannerheimin kanssa.

Sotalapset lähetettiin Suomesta muihin Pohjoismaihin, lähinnä Ruotsiin. Talvi- ja jatkosodan aikana. Yhteensä lähes 80 000 lasta joista Ruotsiin vietiin 72 000 lasta, Tanskaan 4 200 ja Norjaan noin sata lasta ja äitiä. Noin 15 500 heistä jäi palaamatta Suomeen.

Suomalaisia lapsia lähetettiin Ruotsiin "turvaan". Ruotsiin, joka tunnetun historian huomioon ottaen, tuskin oli Maailman turvallisin paikka Suomalaisille lapsille.

Mielipiteemme.fi, Copyright © Matti E Simonaho ® of Suomi Finland ™.
Java™ scripts by Matti E Simonaho and Dynamicdrive. All Rights Reserved.