• 21.07.2019 (211 019.663°)
  • 14:11:53™210°.66°.318°
  • 3033714 sivun näyttöä.
Sverige: Skilladen mellan Sveriges Rikes Lag och Finlands Folkets Lag.
Foto : Wolters Kluwer, Wikipedia
Tre Kronors historia.

När man studrerar historia och dagens samhälle, handlar det om vad som enligt lag är olagligt och lagligt, pseudovetenskap och vetenskap, omänskligt och mänskligt, teori och verklighet, pseudodemo-
krati och demokrati, ohederlighet och hederlighet, propaganda och kontrapropaganda, infiltration och kontrainfiltration, spionage och kontarspionage, lobbning och kontralobbning, och så vidare.

1. Lagligt: Någonting som bevisligen är gott, hälsosamt, oskadligt, o s v, som oftast är baserad på vetenskaplig grund, för enskild person och samhälle.
2. Neutralt: All information bearbetas neutralt och man skiljer 1. och 3. från varandra.
3. Olagligt: Någonting som bevisligen är dåligt, ohälsosamt, skadligt, o s v (motsatsen till 1.), som oftast är baserad på pseudovetenskaplig grund, för enskild person och samhälle.

Läs mer här : Sverige: Skilladen mellan Sveriges Rikes Lag och Finlands Folkets Lag.

Ruotsi: "Ulkomaan uhka" on itse aiheutettu Troijalainen hevonen.
Kuva: Unsplash

"Infiltraatioansaa" voidaan myös kutsua Troijalaiseksi hevoseksi. Se voi olla itse aiheutettu tai toisen aiheuttama.

Maahanmuuttajien/Pakolaisten määrä maassa - kuten esimerkiksi Ruotsissa, vaikuttaa siihen kuinka paljon jokin ulkomaa voi niin halutessaan vaikuttaa esimerkiksi Ruotsin sisäisiin asioihin. Tunnetusti Ruotsin Sosiaalidemokraatit menettivät paljon Ruotsalaisia ääniä, mutta saivat paljon ääniä ulkomaalaisilta Ruotsin kansalaisuuden omaavilta henkilöiltä Ruotsissa tai ulkomailla - joka on eriittäin vaarallista peliä jonka seuraamukset voi olla katastrofaaliset.

2015/2016 tapahtumiin viitaten jolloin Ruotsi lähetti 15000 pakolaista ja "pakolaista" Suomeen laittomasti, teoriassa Ruotsi voi lähettää Suomeen 15000 ulkomaalaista sotilasta "pakolaisina". Tyypillinen niin kutsuttu Troijalainen hevonen. Niin kuin Suomessa on käynyt, Suomalaiset syyttävät seuraamusta (pakolaisia) kaikista "pakolaisten" aiheuttamista seuraamuksista, eikä itse syytä suraamuksille; Ruotsin hallitus, joka aiheutti kaikki seuraamukset Suomessa.

Saapa nähdä, milloin Ruotsin Kansa ymmärtää;

"- Ruotsin pääministeri osoittaa aina Venäjän pahimmaksi viholliseksi ilman minkäänlaisia todisteita. Nyt olemme väsyneet siihen. Ei ole väliä, oletko pääministeri, paavi tai Jeesus Kristus, perusteettomia syytöksiä ei saa esittää. On ymmärrettävä että perusteettomiin syytöksiin vastataan. Toivottavasti seuraava hallitus muuttaa Venäjän politiikkaansa. Ruotsin ja Venäjän väliset suhteet ovat niin pahat, etteivät ne enää pahemmat voi olla, Venäjän suurlähettiläs Viktor Tatarintsev sanoo." - Expressen -lehti, Ruotsi

että Ruotsin hallitus - niiltä osin missä se suoraan on yhdistettävissä Suomeen laittomasti lähetettyihin "pakolaisiin" 2015/2016 - on osasyyllinen kaikkiin "pakolaisten" tekemiin rikoksiin Suomessa.

Varoitus on annettu.

Kai se on sillä tavalla, että Venäläiskoneet jotka loukkasivat Ruotsin ilmatilaa heti hallituksen muodostamisen jälkeen, oli Ruotsin hallitukselle "muistutus" siitä, että "jos räksyttäminen ei lopu niin se lopetetaan". - Ruotsin Televisio

Ruotsi: Ruotsi on menossa vanhanai-
kaiseen n k "infiltraatioansaan".

Kuva: Google Maps

Ruotsi on menossa vanhanaikaiseen n k "infiltraatioansaan" josta pahimmillaan ei ole ulospääsyä. Ulkomaalainen vaikutus on havaittavissa kaikilla tasoilla yhteiskunassa - niin hyvässä kuin pahassakin. Mitä enemmän Ulko -maalaisia on esimerkiksi Ruotsissa, sitä enemmän se kiinonstaa Ulko -maata, ja sitä enemmän vaikutusvaltaa Ulko -maa saa Ruotsissa. Esimerkiksi entiset maahanmuuttajat, jotka ovat muuttaneet takaisin kotimaahansa, vaikuttavat vaalien tulokseen. Kotimaa voi puolestaan vaikuttaa siihen ketä he äänestävät.

Edellinen johtuu näennäisdemokratiasta jossa ollaan edetty jo niin pitkälle että Ruotalaisia pelotellaan ulkopuolisella vihollisella, kun todellinen vihollinen (jonka Ruotsin Kansa kohtaa) on jo maan rajojen sisäpuolella. Tilastot eivät pidä paikkaansa ja niitä n k "viilaillaan" aina tarpeen tulleen että kaikki näyttäisi hyvältä.

Syy miksi Ruotsi "ei voi muuttaa politiikkaansa" on että noin 30 vuotta ollaan markkinoitu "monikulttuurisuuden hyveitä" ja että Ruotsin maahanmuuttopolitiikka vietiin aikanaan Euroopan Unioniin - joka on syy Euroopan maahanmuutto-/pakolaiskriisiin.

Ruotsin Maahanmuuttovirasto kehitti 1980 luvulla reformointiprosessin joka on suuntautunut maiden joilla on raja Venäjän kanssa sisäiseen vaikuttamiseen ja Euroopan Unioniin liittämiseen. Söderköpings process nimellä tunnettu reformointiohjelma käynnistettiin virallisesti vuonna 2001 Ruotsin ollessa Euroopan Unionin puheenjohtajamaa. Sillä ei ollut keskitettyä hallintoelintä. Vuonna 2007 kaikki asiat käsiteltiin vuosikokouksissa, työkokouksissa tai ryhmätapaamisissa.

Söderköpings process vietiin Euroopan Unioniin 2008 Ruotsin ja Puolan toimesta; Carl Bildt (Ruotsi) ja Radoslaw Sikorski (Puola). Se nimettiin uudelleen 2009 Östliga Partnerskapet joka tunnetaan Euroopan Unionissa Eastern Partnership (EaP) -nimellä."

...

Alunperin Ruotsin Maahanmuuttovirastossa kehitettyyn prosessiin kuuluu kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että kriisin sattuessa reformaation kohdemaassa Itä-Euroopassa, pakolaiset otetaan vastaan eri Euroopan Unioniin kuuluvissa maissa. Kulttuurillisesti, poliittisesti, uskonnollisesti, ja niin edelleen Euroopan maat ovat suhteellisen lähellä toisiaan joten se ei olisi ongelma.

Mitä ei kyetty ottamaan huomioon on Lähi-Idän ja Afrikan levottomuudet ja niistä johtuva tunnettu valtava pakolaisvirta ja "pakolaisvirta" Eurooppaan Lähi-Idästä ja Pohjois-Afrikasta - joka johti nykyiseen pakolaiskriisiin. Lähi-Idän ja Afrikan kulttuuri, politiikka sekä uskonnot poikkeavat huomattavasti tyypillisesti Eurooppalaisesta kulttuurista, politiikasta ja uskonnoista.

Eurooppaan tulvi pakolaisia ja "pakolaisia", joista "pakolaiset" pitää sisällään "kulttuurin" ja "uskonnon", joka Euroopassa tunnusmerkistöineen on rikollisuutta, rasismia tai fasismia. Tulos on se mitä tänään on esimerkiksi Ruotsissa. Itsestäänselvää on, että kun maahan tuo ulkomaalaista rikollisuutta, rasismia ja fasismia - jota virheellisesti kutsutaan "kulttuuriksi" tai "uskonnoksi" - niin maan sisäiset vastaavat kasvaa. Edellisen lisäksi maahan tulee rikollisuutta jota aikaisemmin ei maassa ole ilmennyt.

Siinä on yksi syy miksi Ruotsidemokraateilta evätään vaikutusvalta Ruotsin politiikassa. Paljastuminen.

Onhan Suomessakin esitetty ”hölmöä ajatusta” - jota ei pitäisi kuulua kansan(osan)edustajalta Kansan Edustajasta. Suomen Kansan Eduskuntaakaan ei pitäisi päässää esittämään ”hölmöä ajatusta” ennen kuin on Suomen Kansalainen 5:ssä sukupolvessa - t j m v. Se ainakin osittain estää ulkomaalaisen vaikutuksen.

Ruotsi: Ruotsin Tiedustelujohtaja Gunnar Karlson varoittaa vakavista Ruotsin ulkopuolisista uhista

Kuva: Unsplash

Harvoin julkisuudessa esiintyvä Ruotsin Tiedustelujohtaja Gunnar Karlson varoittaa vakavista Ruotsin ulkopuolisista uhista - toistaen samaa mantraa kuin Ruotsista ollaan kuultu säännöllisin väliajoin 1947 saakka.

Jos nyt Kiina ja Venäjä ovat vakava uhka Ruotsille, se ei kuitenkaan merkitse sitä että Kiina ja Venäjä ovat vakava uhka Suomelle. Viitaten 2015/2016 tapahtumiin, tällä hetkellä suurin uhka Suomelle kai on, että teoriassa Ruotsi voi lähettää Suomeen 15000 sotilasta "pakolaisina" - kaikkine seuraamuksineen.

Expressen -lehden mukaan Heinäkuun alussa 2018, Venäjä on valmis katkaisemaan diplomaattiset yhteydet Ruotsin kanssa johtuen tämänhetkisen Ruotsin hallituksen julkisesti esittämistä perusteettomista syytöksistä. Sen lähemmäs avointa Venäjä - Ruotsi välistä konfliktia ei voi tulla kuin nyt on (Expressen), mutta suhteet Suomen kanssa ovat samanlaiset kuin ennen Ukrainan kriisiä.

"- Ruotsin pääministeri osoittaa aina Venäjän pahimmaksi viholliseksi ilman minkäänlaisia todisteita. Nyt olemme väsyneet siihen. Ei ole väliä, oletko pääministeri, paavi tai Jeesus Kristus, perusteettomia syytöksiä ei saa esittää. On ymmärrettävä että perusteettomiin syytöksiin vastataan. Toivottavasti seuraava hallitus muuttaa Venäjän politiikkaansa. Ruotsin ja Venäjän väliset suhteet ovat niin pahat, etteivät ne enää pahemmat voi olla, Venäjän suurlähettiläs Viktor Tatarintsev sanoo. "

Suomen kielellä asiasta uutisoi Iltasanomat.

Aftonbladet: Kiina on suuttunut Ruot-
sille satiirista ja turistien kohtelusta.

Lähde: Aftonbladet -lehti

Syyskuun toinen päivä Lee ja hänen vanhempansa saapuivat Kiinasta Ruotsiin. He olivat varan-
neet huoneen Tukholmalaisesta hotellista mutta saapuivat sinne 14 tuntia liian aikaisin. Hotelli oli täynnä joten he viettivät aikaansa hotellin aulassa. Hotellin henkilökunta pyysi heitä poistumaan mutta Kiinalaiset kieltäytyivät vedoten siihen että vanhukset olivat sairaita näyttäen hostellin henkilökunnalle reseptilääkkeensä.

Poliisi kutsuttiin paikalle ja Kiinalaisturistit poistettiin Poliisivoimin hotellista. Kiinalaisturistien poista-
minen hotellista videoitiin ja video huomioitiin Kiinalaisessa mediassa. Kiinalaisturistien mukaan heidät jätettiin lähelle pimeää hautausmaata paleltumaan alle 10 asteeseen. Noin puolen tunnin kuluttua ohikulkijat auttoivat heidät takaisin Tukholman keskustaan ja Kiinan suurlähetystöön.

Video Kiinalaisten poistamisesta hostellista Tukhomassa

Kiinalainen kuvaus tapahtumasta käännetty Englannin kielelle

Edellisen tapauksen jälkeen, Ruotsin Televisio julkaisi sananvapauden nimissä satiirisen ohjelman Kiinasta joka Kiinan mukaan on rasistinen. Ruotsin Television ohjelmanjohtaja Jesper Rönndahl pyysi perjantaina 28.09.2018 Kiinalta anteeksi, mutta se ei riittänyt Kiinalle. "He eivät ole asiallisia eivätkä rehellisiä." - kirjoitti Kiinan suurlähettiläs Facebook -sivullaan.

"Me kutsumme kaikki vanhurskaat ihmiset maassa ristiretkelle vihollistamme vastaan." - kirjoitti puolestaan suuren Kiinalaisen Di Ba Facebook -ryhmän johto sivullaan. Di Ba -ryhmällä on noin 20 miljoonaa jäsentä. Ruotsin Television, ohjelmanjohtaja Jesper Rönndahlin ja osittain myös Ruotsin Ulkoministeriön sivut ovat täyttyneet vihaisista viesteistä perjantaista saakka.

Mihin satiiri ja sananvapauden väärin käyttö voi johtaa?

Charlie Hebdon isku tapahtui 7. tammikuuta 2015, kun aseistautuneet miehet hyökkäsivät ranskalaisen Charlie Hebdo -satiirilehden toimitukseen Pariisissa. Konetuliasein varustautuneet hyökkääjät surma-
sivat 12 ihmistä. Kahdeksan kuolleista oli lehden toimituksen jäseniä, kaksi poliiseja, yksi talonmies ja yksi vierailija. Syy oli sananvapauden nimissä julkaistut satiristiset piirrokset Mohammedista, joka toiselle osapuoelle on Pyhä ja kuvat Hänestä ovat ehdottomasti kiellettyjä.

Että 12 ihmistä tapettiin on osa "satiiria ja sananvapautta" - mutta harvalla naurattaa.
Venäjä - Ruotsi: Venäjä on antanut vakavan varoituksen Ruotsille.

Expressen -lehti haastatteli Venäjän suurlähettilästä Heinäkuun alussa 2018, joka varoitti erittäin vakavaluonteiseen sävyyn Ruotsin Pääministeri Stefan Löfveniä.


- Ruotsin pääministeri osoittaa aina Venäjän pahimmaksi vihol-
liseksi ilman minkäänlaisia todisteita. Nyt olemme väsyneet siihen. Ei ole väliä, oletko pääministeri, paavi tai Jeesus Kristus, perusteettomia syytöksiä ei saa esittää. On ymmärrettävä että perusteettomiin syytöksiin vastataan. Toivottavasti seuraava hallitus muuttaa Venäjän politiikkaansa. Ruotsin ja Venäjän väliset suhteet ovat niin pahat, etteivät ne enää pahemmat voi olla, Venäjän suurlähettiläs Viktor Tatarintsev sanoo.

Ruotsin Puolustusministeri Peter Hultqvist ei kommentoi Venäjän suurlähettiläs Viktor Tatarintsevin sanomaa. Peter Hultqvistin - ja monien muiden Ruotsalaispolitikkojen - sanomiset kuluneen 5 vuoden aikana ovat olleet sellaisia, että ne ovat vaikuttaneet yhteyksien heikkenemiseen nykyiseen 0 -pisteeseen saakka.

Vaikka Venäjän suurlähettiläs Viktor Tatarintsev on esittänyt Venäjän olevan väsynyt jatkuviin perus-
teettomiin syytöksiin ja että niin kutsuttu 0 -piste on saavutettu, Ruotsin Pääministeri Stefan Löven kiistää huonot suhteet Venäjään.

Venäjä on valmis katkaisemaan diplomaattiset yhteydet Ruotsin kanssa johtuen tämänhetkisen Ruotsin hallituksen julkisesti esittämistä perusteettomista syytöksistä. Sen lähemmäs avointa Venäjä - Ruotsi välistä konfliktia ei voi tulla kuin nyt on. Mihin Venäjä asettaa toivonsa, ettei niin käy, on Ruotsin uusi hallitus.

Ruotsalaistutkija paljasti: Ruotsissa oli neljätoista keskitysleiriä 1940

Iltalehdessä marrakussa 2015, Suomen Timo Soini ja Ruotsin Margot Wallström keskustelivat pakolaiskriisistä. Margot Wall-
ström muistutti Suomea siitä kuinka Ruotsi otti vastaan kym-
meniä tuhansia Suomalaisia lapsia toisen maailmansodan aikana - painostaakseen Suomea.


Kai ensimmäisenä täytyy huomauttaa, etteivät Suomalaiset sotalapset polttaneet autoja, heitelleet kiviä ja käsikranaatteja, eikvätkä raiskanneet tai joukkoraiskanneet toisia lapsia.

Suomi olisi halunnut auttamisen tapahtuvan ensisijaisesti Suomessa ja kieltäytyi aluksi lasten lähettämisestä Ruotsiin. Ruotsalaiset "hyväntekeväisyyttä harjoittavat naiset" sopivat asiasta Carl Gustaf Emil Mannerheimin kanssa.

Sotalapset lähetettiin Suomesta muihin Pohjoismaihin, lähinnä Ruotsiin talvi- ja jatkosodan aikana. Yhteensä lähes 80 000 lasta joista Ruotsiin vietiin 72 000 lasta, Tanskaan 4 200 ja Norjaan noin sata lasta ja äitiä. Noin 15 500 heistä jäi palaamatta Suomeen.

Suomalaisia lapsia lähetettiin Ruotsiin "turvaan". Ruotsiin, joka tunnetun historian huomioon ottaen, tuskin oli Maailman turvallisin paikka Suomalaisille lapsille.

Ruotsidemokraatit -puolueen video

Ruotsidemokraatit -puolueen video paljastaa omalta osin sen, että Ruotsi ei ollut puolueeton toisessa Maailman sodassa. Ruotsin kielisellä selostuksella Englannin kielelle tekstitettynä, videolla selvitetään osa Ruotsin Sosiaalidemkraattien rasistista historiaa ja yhteyksistä Natsismiin ennen toista Maailmansotaa ja toisen Maailmansodan aikana. Osa tiedoista on ainakin meille uutta tietoa, jotka vahvistavat Pariisin rauhansopimuksen, Rauha Suomen kanssa tiedot, että Ruotsi ei ollut puolueeton.

Ruotsidemokraattien video, on vastaus Pääministeri Stefan Löfvenin (S) sanoihin videon alussa; "Pohjimmiltaan Ruotsidemokraatit on rasistinen puolue, jonka juuret ovat Natsismissa. Se vaan on niin. Meille täytyy olla selvää minkälainen puolue Sverigedemokraatit ovat. Historiassa ei saa koskaan lukea että "Me emme tienneet minkälaisia he olivat".

Lisää todistusaineistoa : Ruotsalaisia keskitysleirejä Natsi-Saksan varjossa.

Ruotsin radion mukaan, uutuuskirjassaan "Ruotsalaisia keskitysleirejä Hitlersaksan varjossa" (Tobias Berglund och Niclas Sennerteg ), historioitsija Tobias Berglund kertoo kuinka toisen maailmansodan aikana Ruotsiin perustettiin keskitysleirejä. Hänen tietonsa perustuvat aikaisemmin salaiseksi luokitel-
tujen dokumenttien tietoihin joiden mukaan, Ruotsissa oli 14 leiriä jotka hän on määritellyt keskityslei-
reiksi. Keskitysleireissä pidettiin "epämiellyttäviä ulkomaalsisia" ilman oikeudenkäyntiä ja tietämättä mistä heitä syytetään. Tanskalaisia ja Norjalaisia henkilöitä jotka aktiivisesti vastustuvat Natsismia ja jotka olivat paenneet Natseja. Tähän mennessä tiedetään että ainakin 1500 henkilöä pidettiin vangit-
tuna keskistysleireillä joita vartioi aseistautuneet sotilaat.

Pariisin rauhansopimuksessa 1947, Rauha Suomen kanssa, II Osa, II Luku, 7 artikla mainitaan samanlaisesta toiminnasta Suomessa. Ilmeisesti "historian kertomuksessa" on käynyt sillä tavalla, että Suomessa olleet Ruotsalaiset Natsi -yhteyksineen, on kerrottu olleen Suomalaisia.

"Suomi, joka on välirauhansopimuksen mukaisesti ryhtynyt toimenpiteisiin vapauttaak-
seen kansalaisuuteen ja kansallisuuteen katsomatta kaikki henkilöt, joita on pidetty vangittuina Yhdistyneiden Kansakuntien hyväksi suorittamansa toiminnan tai Yhdistyneitä Kansakuntia kohtaan osoittamansa myötätunnon taikka rodullisen syntyperänsä takia, sekä kumoamaan diskriminatoorisen lainsäädännön ja siitä johtuvat rajoitukset, sitoutuu saattamaan nämä toimenpiteet päätökseen ja olemaan vastaisuu-
dessa ryhtymättä toimenpiteisiin tai saattamatta voimaan lakeja, jotka olisivat ristiriidassa tässä artiklassa mainittujen tarkoitusperien kanssa.
"

Ruotsi: Nordea -pakki on yhdistetty Danske Bankenin rahanpesuvyyhtiin.
Kuva : Google Maps.

Expressen -lehden mukaan Nordea pankki ja Björn Wahlroos on yhdistetty Danske Bankenin epäiltyyn rahanpesuvyyhtiin. Danske Bankenin varapääjohtaja Thomas Borgen on eronnut tehtävistään johtuen rahanpesuvyyhdistä joka paljastui Virosta.

Björn Wahlroos oli Sampo Pankin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja 2007. Samana vuonna Danske Bank otti haltiuunsa Sampo Pankin jolloin pankin johtoa varoitettiin Sampo Pankin rahanpe-
susta ja "rikollisesta toiminnasta puhtaimmassa muodossa". Tiedot löytyvät Danske Bankin keski-
viikkona tekemästä sisäisestä tutkimuksesta.

Sampo Pankin Viron haara on rahanpesun ydin. Vuonna 2007 Nordean nykyinen puheenjohtaja Björn Wahlroos, oli Sampo Pankin toimitusjohtaja. Hän ei kuitenkaan halua kommentoida nykyistä asiaa.

Kuva : Google Maps.

Mielenkiintoista on, että useilla nykyaikana paljastuneilla rahanpesuvyyhdeillä on yhteyksiä maihin jotka ovat Euroopan Unionin Östliga partnerskapetin kohdemaita; Idässä olevat maat joilla on raja Venäjän kanssa. Expressen -lehden mukaan 19.9.2018 Nordea pankki ja Björn Wahlroos on yhdistetty Danske Bankenin epäiltyyn rahanpesuvyyhtiin Virossa. Suurin tunnettu rahanpesuvyyhti tähän asti oli 20 miljardia dollaria rikollista rahaa Moldovasta Euroopan unioniin. Rahanpesusta tunnetuista Moldova-
lais- ja Latvialaispankeista maksettiin pestyt rahat eteenpäin. Suomeen päätyi ainakin 19 miljoonaa euroa (YLEN MOT -ohjelma 23.07.2018). Telian lahjusskandaali Azerbaidžanissa kiinnitti Yhdysvalta-
laisviranomaisten huomion koska epäillyt lahjukset oli annettu dollareissa. Telia joutui maksamaan miljardisakot.

Mielipiteemme.fi, Copyright © Matti E Simonaho ® of Suomi Finland ™.
Java™ scripts by Matti E Simonaho and Dynamicdrive. All Rights Reserved.