Väitöskirjan kumoaminen

28.01.2016

2 § Kansanvaltaisuus ja oikeusvaltioperiaate
Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta. Kansanvaltaan sisältyy yksilön oikeus osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnan ja elinympäristönsä kehittämiseen. Julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin. Kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava tarkoin lakia.

Perustuslain mukaan, riippumatta siitä mikä koulutustaso yksittäisellä henkilöllä on, jokaisella henkilöllä on oikeus kumota sellaiset väittämät jotka reaali- ja käsitteellistieteellisesti eivät ole yhteiskuntaa ja elinympäristöä kehittäviä. Mitään muuta ei tarvitse tehdä, kuin että esittää asian asiallisesti, ja että esittää todisteet siitä että mitä on kertonut on totta.


Iltasanomien mukaan väitöskirjassa on esitetty, että "Sotavankiluovutusten taustalla oli tutkijan mukaan Suomen ja Saksan liittolaisuussuhde, yhteinen sota yhteistä vihollista vastaan, mutta luovutussyitä oli useita."


Heti kun väitöskirjassa suoraan esitetään tai edes vihjaillaan siihen suuntaan että "Suomi teki yhteistyötä Natsien kanssa", väitöskirjan viu samantien heittää roskakoriin. Väitöskirjan kumoamista tukee Suomen Valtiovallan/Kansan Perustuslaki joka tukee Pariisin Rauhansopimusta, Rauha Suomen kanssa, II Osa, II Luku, 6:s, 7:s ja 8:s artikla.

"Neuvostoliitto/Venäjä ei ole koskaan kieltänyt Suomalaisilta ihmisoikeuksia, perusvapauksia eikä demokraattisia oikeuksia; Pariisin rauhansopimuksessa niiden olemassaolo on m m Venäjän, Yhdistyneitten Kansakuntien, Euroopan Unionin ja USA:n taholta vaadittu ja niiden suojaama.

Mitä 1947 jälkeen on esitetty Toisesta Maailmansodasta ja mihin tänään uskotaan, kuten esimerkiksi että "Venäjä on uhka Suomelle ja on aina ollut", on 1947 jälkeen levitetyn propagandan tulos. Suomen alueella käyty sota oli sota Suomessa olevien Natsien ja Venäjän välillä. Suomalaiset pakotettiin siihen sotaan."

Lue : Pariisin Rauhansopimus, Rauha Suomen kanssa, II Osa, II Luku, 6:s, 7:s ja 8:s artikla.

Yhteiskunnallinen media

Voit suositella tai jakaa mielipiteitämme Facebookissa.

ainutlaatuista osumaa 01.01.2015 saakka.

Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme mainostamalla sivustollamme.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Yhteistyö:Yhteistyö -kaavake

Yhteystiedot

Lähetä palautetta sivuston sisällöstä tai ehdota arviointia jostain asiasta.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Palaute:Palautetta -kaavake