Vuotavat sisäpiirit

07.02.2017

Luottamus median uutisointiin laskee yksinkertaisesti syystä että joidenkin uutispäälliköiden sisäpiiri vuotaa jotain joka on olemassa vain uutispäälli-
köiden päässä.


Iltasanomien mukaan; Varapresidentti Penceltä vahva viesti Euroopalle: ”Seisomme takananne tänään ja kaikkina muinakin päivinä".

Takana seisominen pitäisi kieltää lailla. Turkki ja Kreikka ovat reformoinnin kohdemaita ja takana seisominen ei auta.


Iltasanomat etsii hyvällä uutisnenällä varustettua päätoimittajaa jolla sisäpiiri vuotaa.


"Kansallinen turvallisuus menee yli kaiken" ; Jos kansalaisen passissa lukee "Suomi" tai "Suomi" ja "MuuMaa" ja henkilö kuskaa maita ja mantereita luennoimassa 10000 euroa/luento kuinka "Suomi on Euroopan sairas mies", ja esittää "NATOon liittymisestä ei tarvitse tehdä kansan-
äänestystä" - se on viite kaksoiskansalaisuudesta joka yksinkertaisesti ei toimi niin kuin kuuluu toimia; Sisäpiiri vuotaa jotain epäisänmaallista, isänmaallisesti Suomen Valtiovallan/Kansan perustuslain mukaan Suomalaisittain ajateltuna.


Kaikissa maissa on enemmän vapaita työpaikkoa kuin mitä tilastot näyttävät. Pääsääntöisesti niillä työpaikoilla istuu henkilö joka ei tee yhtään mitään tai jos tekee, hän tekee jotain väärin. Eilen vouhotettiin siitä kuinka Putin on paha ja oli pakko pelätä Venäjää ja mennä Ruotsiin ja NATOOn. Tänään Trump on paha ja ei liitytäkkään NATOon vaan mietitään jos mentäis Ruotsiin ja Englantiin. Vaan jos otettas vähän rennommin, ja ajattelemme että sellainenkin mahdollisuus on olemassa ettei tarvitse mennä yhtään mihinkään - kyllä täällä Suomessakin töitä riittää.


Iltasanomissa kerrotaan "tärkeänä tietona" kuinka Valkoisen Talon sisäpiiri vuotaa Tumpin tekemisistä ja mitä lääkkeitä hän käyttää. Suomessakin on sellainen vuotava sisäpiiri, joka aina silloin tällöin vuotaa - mitä tahansa ja mistä tahansa. Tietenkin on täysin madollista että joku näkee märkiä unia kesken työpäivän Trumpista kylpytakissa, ja kohu nousee, mutta onneksi sellaiset ovat Suomessa harvassa.


Iltasanomissa kerrotaan kuinka Ruotsissa ollaan hätääntyneitä Venäjän sotaharjoituksista. Ruotsalaisen asiantuntijan Tomas Riesen vuotavan sisäpiirin mukaan "Venäjän asevoimien äkilliset harjoitukset voivat olla poliittinen signaali tai pahimmillaan valmistautumista sotilasoperaatioon".

Tuolla asiantuntijalla ei huolet eikä voivottelut lopu. "Poliittinen signaali" on kun esimerkiksi Venäjä perustelluista syistä vetää suurlähettiläänsä pois Ruotsista ja katkaisee kaikki poliittiset yhteydet Ruotsiin - ja/tai - että Ruotsin suurlähettiläs karkoitetaan Venäjältä perustelluista syistä. Tuomas Riese tunnetaan jo entisestään skenarioistaan; "Venäjä miehittää Ahvenanmaan", "Venäjä miehittää Lapin", "Venäjä miehittää Gotlannin", "Vihreitä miehiä vyöryy yli rajan" j n e, j n e.

Laittaa hieman mietityttämään nuo kaikki pelkoon perustuvat skenariot; Mitä Ruotsalaiset politikot ovat tehneet että ne pelkäävät vastatoimenpiteitä Venäjän taholta jossain muodossa?


Iltalehti hehkuttaa Sharon Stonesta Basic Instinct elokuvassa, jossa hän ristii jalkansa ilman alushousuja. : "Tätä kohtausta ovat monet kelanneet ruutu kerrallaan. "

Sieltä on moni tullut, mutta muisti kun on pettänyt niin toimituksessa pitää kelata ruutu kerrallaan. Toki täytyy muistaa ettei kelaa ruutu ruudulta liian useasti, ettei se sisäpiiri ala vuotamaan.

Yhteiskunnallinen media

Voit suositella tai jakaa mielipiteitämme Facebookissa.

ainutlaatuista osumaa 01.01.2015 saakka.

Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme mainostamalla sivustollamme.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Yhteistyö:Yhteistyö -kaavake

Yhteystiedot

Lähetä palautetta sivuston sisällöstä tai ehdota arviointia jostain asiasta.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Palaute:Palautetta -kaavake