Lauantai 24.08.2019 18:30:55™277.729° 1428830/7552
Siitäpä nyt tie menevi, ura uusi urkenevi
laajemmille laulajoille, runsahammille runoille
nuorisossa nousevassa, kansassa kasuavassa.

Pariisin rauhansopimus 1947

Julkaistu 22.01.2016 | Päivitetty 29.01.2018

Rikos ihmisyyttä vastaan on laajamittainen ja järjestelmällinen siviiliväestöön kohdistuva hyökkäys, johon Suomen lain määritelmän mukaan liittyy surmaamista, orjuuttamista, ihmiskauppaa, kidutusta, vahingoittamista, väestön tuhoamista, karkottamista tai pakkosiirtoa, kansainvälisen oikeuden vastaista vangitsemista, raiskaamista tai muuta seksuaalista väkivaltaa, pakottamista prostituutioon, raskauteen tai sterilisaatioon, rotuerottelua, tai jonkin ryhmän tai yhteisön vainoa poliittisen mielipiteen, rodun, kansallisuuden, etnisen alkuperän, kulttuurin, uskonnon tai sukupuolen perusteella tai niihin rinnastettavasti.

Tärkein dokumentti Suomen ja Maailman historiassa on Pariisin rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa, II Osa, II Luku, 6:s, 7:s ja 8:s artikla - jota Suomen Valtiovallan/Kansan Perustuslaki tukee. Pariisin Rauhansopimus 1947, Rauha Suomen kanssa löytyy kokonaisuudessaan Suomen Oikeusministeriön omistamalta FINLEX ® sivustolta.

Nykyisiä nimiä käyttäen kyseessä oleva rauhansopimus on Yhdistyneitten Kansakuntien, Amerikan Yhdysvaltojen, Euroopan Unionin, Venäjän ja Suomen välinen rauhan sopimus. Se on ollut ja on ensisijainen lähde koskien kaikkia polittisia, sotilaallispolittisia sekä sotilaallisia arvioita ja päätösten tekoa. Sopimuksen II Osa, II Luku, 6:s 7:s ja 8:s artikla ovat kaikista tärkeimmät, koska ne kumoavat kaiken näennäistieteellisen propagandan jota on levitetty ennen toista maailmansotaa, jota on levitetty toisen Maailmansodan jälkeen, tai jota levitetään vielä tänäänkin.